|
![]() |
#1 |
Guest
|
5.1 zvuk?????
imam 5.1 zvučnike (ms ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Otvori Winamp--->Tools--->Preferences--->Odskrolaj do pluginova i odaberi OUTPUT--->zatamni direct sound.Pa probaj sad.Ja imam 6.1 i rade sve pa jebo me svako ako ne natjeraš to da proradi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
ma ali nije samo u winampu stvar. neće da radi na 5.1 ni media player ni ikoji drugi ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Probaj stražnje (crni džek) spojiti na line in na zvučnoj(plavi utor) i na control panelu obvezno označu rear speakers and subwoofer connected to line-in. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
taj port mi je zauzet sa tv cardom ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
integriranu na matičnoj, matična je chaintech vnf4 ultra. jordan: cheers2 |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
na cd-u koji si dobio sa racunalom, gdje su driveri od maticne, mora biti neki software za zvuk. pogledaj pa instaliraj, nakon toga trebao bi dobiti svojevrsni panel za podesavanja zvuka te dodatne opcije unutar control panela. ja recimo sa svojom plocom imam neki sound effect manager, mislim da sa nf4 chipsetom dolazi i kakav nvidia panel tipa nvmixer, nvmedia center ili slicno...
![]() |
#9 |
Guest
|
imam ja neki program za to, i ima demo neka osa leta po ekranu. i tu se jasno čuje 3D zvuk... a jbt ovo se može samo meni dogodit:mad: |
![]() |
![]() |
#10 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo kako treba spojiti na DFI NF4, i moras instalirati drivere i s njima NVMixer, pa u njemu imas Speaker Wizard. Isto tako pogledaj da ti nisu zvucnici prebaceni na stereo. Meni radi super i u DVD playeru i igrama.
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 05.03.2010. u 19:32. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
džoko to sam i napravio....evo sad sam prćko tamo nešta i vidio da se treba odabrat nešta pod "enviroment". bilo mi je na "none", a sad stavim na bilo koji i radi svih 6 zvučnika. eto fala ![]() btw, majti jesi to ti nabavio dsl ili? |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
Citiraj:
@mighty, ja se već ponadao da imaš ovu akciju flat rate 2 mjeseca, pa da skineš par tekmi ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|