|
![]() |
#4832 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2016
|
Da li ima neki free app s kojim je najjednostavnije prebaciti fajlove (npr. slike) s moba na komp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4833 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Usb kabel i copy paste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4835 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ali nisam siguran. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4836 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
postavljanje emaila na mobitelu tele2 za optimu - incoming i outgoing postavke
sa optimom ne mogu ni sa googleovim serverom (iste postavke kao za iskon) ni sa optiminim postavkama. može li mi netko ponoviti koje su zadnje optimine postavke za outgoing server jer ove što pronalazim na netu mi ne rade. hvala! nije mi jasno kako mi preko thunderbirda na laptopu radi ok ovo slanje sa optime a na mobu ne!? drugo, da li se preko gmailovog outgoing servera svaki put kad se šalje email prikazuje kao da je poslan sa gmaila umjesto sa optime? tj hoće li korisničko ime pisati sa gmaila ili sa optime? pitam zato jer optimu koristim za "službene" emailove sa svojim imenom i prezimenom a gmail za neslužbene sa nickom i ne bih ih htio miješati. dakle doslovce prepišem sve postavke iz thunderbirda i username i pass i portove i servere i zaštite i ne radi na tele2, a na laptopu sve šljaka. Zadnje izmijenjeno od: sirupdzija. 05.10.2016. u 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4837 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Pitanjce - jel ima alternativni app za imenik? -jer ovaj je neupotrebljiv, editiram ime ili tel broj ali i dalje ostaje staro, kad opet odem editirat bude ono što sam unio zadnji put, wtf? Mobač je ALCATEL IDOL ALPHA 6032X EDIT: malo sam googlao pa pronašao neke, probao sam sada Simpler Cotacts, međutim kad odem na edit on prebaci na original app tak da opet ne mogu promjenit ime kontakta.Znači ja promjenim ime kontakta, ali ime je i dalje staro, a kad odem na edit tamo bude novo ime. Užas!
![]() Zadnje izmijenjeno od: Remixer. 05.10.2016. u 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4838 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Najlakše ti je preko kompa ako su ti syncani kontakti s googleom, idi na Google contacts tamo edituj, i promjeni ti se na mobu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4839 |
spava mi se
Datum registracije: Nov 2013
|
Naravno da ne radi optimin outgoing mail server na uređaju koji izlaz na net ostvaruje preko drugog providera (tele2). Kad ga spojis na wifi doma mora radit ako si ga ispravno podesia. Ono što tebi treba je optimin roaming server, na njega se moraš autorizirati. Sigurno ga imaju, ali nisam siguran da li ga daju privatnim korisnicima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4840 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4842 |
Registered User
|
Pišem ovdje, jer preko tapatalka nemogu naći temu lg, 2 dio, samo prvi koji je zaključan. Jučer sam uzeo lg g2 za majku, međutim prilikom prilikom kupovine nisam obavio bitnu stvar, dali je tvornički otključan, iako je prodavač rekao da jeste, djelovao ok lik skroz. Nakon kupovine izvadio on svoju karticu, odradili tvornički reset, dok sam ja majkinu karticu izrezao bla bla, navečer uglavnom stavljam njenu karticu, i iznad pokazivača signala od operatera imam X. Preko ebaya sam za nekih 4-5€ našao lika koji daje kodove za tvorničko otključavanje, i odradio sve kako treba, i otključao ga tvornički. Obavio par poziva sve radi kako treba. Međutim jutros nema mreže opet, jedno veliko X kao tek kad sam ga uzeo. Probao mjenjati sim karticu, stavio svoju, ništa. Pošto mi je poslao neka 3 koda, on preko ebaya ponovo sam ulazio u onaj meni, mislio da treba drugi kod neki ukucafi, medjutim piše nešto kao da uredjaju ne treba to, tj kao da je već otključan. Još nisam tvornički reset radio, to ću sutra. Ima li netko sličnih iskustava, neki savijet sta bi moglo biti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4843 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ali zašto ne radi gmailov outgoing server na optimi a na iskonu radi preko tele2? sve iste postavke kao u thunderbirdu i ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4844 |
Fresh Juice
|
Posto si sam rezao sim karticu moze bit problem u tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4845 |
Registered User
|
A probao sam sa svojom nano sim sa adapterom i opet ista stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4847 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Da li netko ima možda navionics pomorsku navigaciju što stariju verziju koja bi radila na androidu 2.3.3? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4848 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Odgovor zašto hznet ne radi: Developer response: HZ je blokirao pristup voznom redu svim aplikacijama koje nisu njihove i shodno tome, aplikacija vise ne moze bi nju raditi. Nazalost, daljnji trud i pokusaji zaobilazenja ovog problema -- nemaju smisla, jer su uzaludan trosak vremena i truda
![]() |
#4854 |
Registered User
|
Uzimam sutra ženi Android neki, prvi put će ga koristiti, pa me zanima dali ja mogu sa svojim gmailom se logirati i skinuti njoj par aplikacija plaćenih, i dalje da ona koristi svoj gmail račun, neće nam se kontakti pomiješati ili slično? OP3 Tapatalked |
![]() |
![]() |
![]() |
#4855 |
49%winner
|
Sve dok ne maknes svoj gmail account sa moba njoj ce te placene aplikacije raditi ok, a ona moze normalno koristiti svoj account. U postavkama pogasi da ti se synca tvoj acc i u tom slucaju nece dobivati tvoje mailove i imati tvoje kontakte u imeniku.
![]() |
![]() |
#4856 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Sent from my SM-G900F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4857 |
49%winner
|
To je kao neki manager za razmjenu fajlova? Ako ciljas na razmjenu apk-ova medju accountima, to sve uredno radi (nstalacija ce proci ok), samo pitanje je kako ce provjera licence raditi. Neki appovi traze (povremeno) spajanje na net iskljucivo za provjeru licence. Nisam probao ovaj app, budem doma kad dodjem
![]() |
![]() |
#4858 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Fakat radi i dalje... te neke "supercharged" mogućnosti kao ne rade (ako sam skužio Read i Delivery potvrda) više valjda ne rade, ali uredno dolazi pošta u sve tri accounta i uredno radi slanje pošte, tako da ću zasada ostati na Newtonu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4860 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Google je uveo sharing placenih aplikacija unutar obitelji sto znaci da mozes sherati licence s njom bez kemijanja s nekim drugim aplikacijama. Potrazi malo o tome. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|