|
![]() |
#24301 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24304 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Petrol, ZPZ i PCZ dobar plin, potrošnja više manje jednaka. INA i Crodux lošiji plin jer se osjeti razlika da ne vuče dobro auto, pogotovo ispod 3000 okretaja. Čekam na ZPZ-u da počnu dijeliti kartice sa 5% popusta, a i PCZ me iznenadio s time da je plin dobar, a cijena najniža.
![]() |
#24305 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#24307 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Benga ide samo na INA-i osim u hitnim slučajevima. Plin loš se osjeti da slabije vuče, a loš benzin da se prolazi manje kilometara, o čemu sam pisao da je razlika bila poprilična, 10-15% kroz dulji period vožnje.
![]() |
#24308 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#24309 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24310 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Upravo to, ali s naglaskom na podzemne tankove. Zato se ljudi i žale na INU jer ima najstarije benge kojima tankovi nisu obnavljani. Našu su pred 2 godine sravnili sa zemljom i komplet sve novo digli. Kod nas je jedan privatnik napravio bengu prek noći i prodao je za 2-3 godine Petrolu. Tankovi su očito u k jer sam redovito prolazio manje kilometara nego s gorivom od ostalih i nisam jedini koji je to primijetio. Pumpa uvijek vrišti. Makar se u 99% slučajeva radi o gorivu s istog izvora (Sisak). Samo što svatko svoje aditive stavlja u tank, vjerojatno i u drugačijim omjerima. Ali mi je zanimljivo čitat ove priče o boljem gorivu izvana (uglavnom iz Bosanskog Broda) ![]()
![]() |
#24313 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Točno to, samo je malo toga što prosječni vozač stvarno može znati. Ni kod renovacija se ne mijenjaju svuda tankovi, makar se sve češće stvarno i čiste i sondiraju.
![]() |
#24314 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da, zajeb je kad si na nepoznatom terenu :/ Najjeftinije i najbrže je osvježiti kozmetičkim promjenama izvana.
![]() |
#24315 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ovo sam sam testirao kroz period od 3-4 mjeseca i stvano sa petrolom na 200 kn goriva prijeđem 15-30 kilometara više nego sa inom. Uvik sam kombinirao dvije iste pumpe, tako da može bit i do tankova, al znam da sa petrolom sigurrno prođem više |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24316 |
Guest
|
imam cistu vodu u hlađenju motora, zelio bih cuti savjet kada nasuti antifriz, mislio sam negdje pocetkom studenog ili kada minimalna temperatura u tjednoj prognozi bude manja od 5c, mada znam da mraz moze iznenaditi... ne pitajte zasto i kako je samo voda ![]() |
![]() |
![]() |
#24318 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Mora biti antifriz da ne oksidira željezo u bloku, jer on ima antikotlrozivna svojstva i masni je. Prije 30tak godina se sjećam da se antifriz morao ljeti ispuštati i stavljati voda, tak se nekad radilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#24319 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Osim što spušta ledište, diže i vrelište, pa si i po ljetu malo sigurniji od ekstrema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24320 |
Premium
|
Dajte oduzmite Japancima bilo kakav pribor za crtanje....pa ovo je horor http://www.autoexpress.co.uk/honda/c...vs-up-in-paris |
![]() |
![]() |
![]() |
#24321 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() PS. Ali su se zato barem ameri popravili s novim Compassom... prva verzija iz 2007. je bila koma. Zadnje izmijenjeno od: bertone. 29.09.2016. u 09:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24322 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Dečki, trebam dobar i provjeren servis za BMW novijih godišta u Zagrebu. Dakle, originalni dijelovi ili dijelovi koji su identični originalnim, ekipa koja zna znanje i da imaju dijagnostiku, da rade sa računom i garancijom. Bio u Tomiću i suze su mi potekle na oči kada su mi rekli cijene održavanja nakon isteka BSI-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24323 | ||
Premium
|
Citiraj:
Taj Jeep...to je katastrofa od auta jer ima cijenu ko ozbiljan auto i plastiku iz kinder jaja + upravljivost mu je nula. Citiraj:
Pogledaj ovdje http://www.amcz.hr/ Sjećam se sa nekog foruma da su ljudi bili zadovoljni s njima kao...ne znam da li je to još uvijek tako pa dobro provjeri. Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 29.09.2016. u 10:26. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24327 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Nedavno sam vidio ovaj San Bernardino pass drive. Nevjerojatno dobar video. ![]() Čudi me da još nije nitko došao na ideju da metne dvije kamere s dvije različite ekspozicije i stitcha dva videa zajedno. Ne znam dal postoje HDR kamere koje mogu snimit i unutrašnjost auta i cestu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24328 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
#24330 | |