|
![]() |
#4771 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Stvarno nemogu shvatiti Google šta je htio postići sa ovom aplikacijom, niti dosta tih njihovih projekata, kada sve šta trebaju je samo doraditi već postojeće. Šta im je falilo da od google talk/hangouts prošire sa opcijama ovog Allo, nisam je ni skinuo al sumljam da ću je i probati. I ovi emotikoni i stikeri, kad ih vidim, zlo mi dođe. Jedino su u telegramu nekako to odradili možda kako treba. Kada u Viberu vidim onu crvenu točkicu kao notifikaciju da ima nova igra Viber ili sticker a nemogu je maknuti, dođe mi da maknem Viber skroz. Šteta što nemožemo imati jednu aplikaciju da valja. Mada iskreno mislim da je pored Vibera i Whatsappa, jedina aplikacija koja će možda uspjeti (iako mi nije draga) Facebook Messenger, imaju veliku bazu korisnika, čak je sad mogu koristiti i korisnici koji nemaju fb. Kvaliteta video poziva i audio poziva je dosta loša, barem ovo što sam do sada probao, tu mi je viber i dalje n1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4772 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni osobno je telegram najbolja aplikacija, ali i najgora. Najgora iz razloga sto ju gotovo nitko od moje ekipe ne koristi ![]()
![]() |
#4774 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Telegram je dosta dobar moram priznati.
![]() |
![]() |
![]() |
#4776 |
Buying Bitcoin
|
Evo pa scrollaj dolje: https://telegram.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4782 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Šteta da. Meni ga imaju tri kontakta s kojima i inače rijetko komuniciram. Koristim ga radi xda grupe, fora jer ima neke botove , pa je lako provjeriti da li je izašao update itd, bez skrolanja odmah baca linkove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4783 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja sam imao slicnu situaciju u UK. Ubacio sam njihov broj (isto samo jedna kartica u mobitelu), a na Whatsappu me se prikazivalo kao stari broj. Nije me Whatsapp nista pitao o novom broju. Isto tako, ja sam na bonovima i ne pazim na internet jer ga imam vise nego sto ikada potrosim tako da ne znam da li se uzimao sa starog broja promet. Ono sto mi je bilo cudno je to da me Whatsapp nije registrirao kao novi broj vec su sve poruke drugima "stizale sa starog broja". Bas me zanima o cem se tocno radi jer sam i ja mislio da ce biti problem s Whatsappom kad ubacim novu karticu. Skroz sam zaboratvio na to do sada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4784 |
Buying Bitcoin
|
Snowden o Allo-u: https://twitter.com/Snowden/status/778585040976502784 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4786 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Kad smo kod Google aplikacija, meni je njihova Google duo aplikacija za video pozive najbolja od svih tih videochatova, upalim, lista kontakata, zovi, brza jednostavna i dobro radi. Ima fora feature da se vidi preview video pozivatelja. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4787 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4788 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Molim savjet tj. preporuku za najbolji app koji prikazuje informacije o mobitelu, najbitniji su mi radni sati, imam šansu kupit mob koji je čovjek dobio na produženje pretplate pa mu ne treba jer ima iPhone (navodno) pa bi htio vidjet što kaže app, ako ima nekolio radnih sati onda je to ok, ali ako je mob danima bio u funkciji onda ga ne bih kupio. Hvala.
![]() |
#4789 |
49%winner
|
Afaik, u ovih 5-6 godina sto mrdam po androidima, nisam cuo da postoji taj podatak registriran u samom mobu. Neki imaju mogucnost da vidis seriju proizvodnje, nekad i datum, i tako te tvornicke podatke, ali to ne znaci da je mob koristen xy vremena vec samo da je proizveden tad i tad.
![]() |
![]() |
#4790 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam koja je korist od takvog podatka. Nije to brodski motor koji stalno radi i broji radne sate. Mobitel je uglavnom u stand-by modu i sati korištenja ne govore baš ništa o tome kako je korišten. Ono, ostaviš ga upaljenog preko noći - sati idu, a mobitel se ne koristi.
![]() |
#4791 |
Registered User
|
Mozda na kutiji mobitela bi trebalo pisati iz koje je ture proizvodnje ako ti ista znači to |
![]() |
![]() |
![]() |
#4792 | |
49%winner
|
Citiraj:
Realno, takav counter ti nije neko mjerilo. Ako kaze da je mob malo koristen, to moze opravdati samo savrsenim stanjem kucista i racunom. Moze on na mobu svaki dan igrati igre i cijediti bateriju do iznemoglosti, ti to nazalost prilikom kupovine neces moci znati jer mob moze izgledati savrseno.
![]() |
![]() |
![]() |
#4793 | ||||
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4794 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
bas si me nasmijao i podsjetio na rane 2000-e kada su se mobiteli pri kupnji ocjenjivali sa koliko sati razgovora su imali ![]() fale mi it dani kada si mob mogao sutnuti nogom i baciti za nekim cestom a da mu pritom samo eventualno ispadne baterija... on topic, whatsapp je meni No1, pogotovo za pozive gdje rastura u kvaliteti uzduz i poprijeko obicne pozive preko gsm mreze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4795 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
CloudMagic me obavještava da ce prestati sa radom 30/09 i da ako zelim mogu napraviti upgrade na novu aplikaciju Newton. to kosta 49 USD/yr. Super sam se naviknuo na njega, hendlao mi je tri accounta. I što sad? Na što preći za Email? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4796 | |
Premium
|
Citiraj:
Platio bi za takvu aplikaciju, ali 49$ godisnje? Smijesni su. No ja ju mogu koristiti jos godinu dana kako sam osx aplikaciju kupio da ju isprobam. I deletao sam ju valjda za 20min. Desktop app im je zakuJac, ali zahvaljujuci toj kupovini imam godinu dana besplatno. No to i dalje znaci da moram potraziti drugi klijent ![]()
![]() |
![]() |
#4797 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj BlueMail, po meni bolja od Cloudmagica i free je. Sent from my G2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4798 |
Registered User
|
CloudMagic ( Newton) je i dalje besplatan, imas ovaj trail ako zelis zelis te neke opcije, ove sto su do sada bile i dalje ostaju. Meni je prosao trail jučer i sve radi normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4799 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Ili sam u krivu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4800 |
Registered User
|
Da, free trail sa nekim dodatnim opcijama, koje su neznam, meni je samo bitni da mi na vrijeme prikaze kad mi dode mail, a to radi evo bez problema i dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|