|
|||||||||||
|
|
#24152 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Automobili
Ne olakšavaš KRAĐU već PRODAJU / legalizaciju krađe ako u autu ostaviš rezervni ključ i prometnu. Onda se moraš tužiti sa osiguranjem itd itd. Ja to radije ne ostavim u autu pa sam se poštedio parnice ako mi ukradu auto. Iako ne znam jel itko toliko lud da ostavi rezervni ključ u autu Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
#24153 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Kakva mrtva legalizacija krađe??? Pa fala bogu da ako ti ga ukradu da prijavljuješ policiji, vozilo odmah ulazi u sustav kao ukradeno i kraj priče. Citiraj:
|
|
|
|
#24154 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ne kužim kako olakšavaš nekom da proda ukraden auto (na kakti legalan način) kad njegovo ime ne stoji na toj prometnoj. Prometna dozvola je useless komad papira sam po sebi. Tablice bi trebale biti jedini službeni dokument vezan uz vozilo. Da je riješeno kak se spada, policajac bi već trebao imat sav tvoj info kad te zaustavi i upiše rege (u kod nas nepostojeć) komp u vozilu. A sve što je vezano uz tvoj auto u institucijama bi trebao obavljati svojom vozačkom/osobnom. Blah blah utopija. ![]() |
|
|
|
|
|
#24156 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Nije loše za hibrida ![]() Jedna starija kad je baš bila gužva-gužva u ZG (1.9 TDI PD) ![]() ![]() ... no to je ekstrem jer rijetko moram voziti baš po takvim gužvama pa je normalna gradska u srednjoj gužvi (relacija Črnomerec - Gajnice - Novi Zagreb) s onom iritantnom vožnjom za druge sudionike u prometu (puno prestrojavanja, nepotrebnog ubrzavanja, do 20 km/h iznad ograničenja i sličnim bezobrazlucima )![]() ... što mi daje prosječnu brzinu kretanja po BC (ne izgleda brzo, ali je kad se uračuna broj semafora, broj ležećih policajaca i broj nezainteresiranih vozača za vožnju koji smetaju - slobodno se ljutite, ali smetate) od: ![]() ... pa kad se sve zbroji (90% grad, 10% otvoreno) daje ukupnu potrošnju po BC od: ![]() ... što uz mogućnost da BC laže jednu litru (a ne laže toliko) opet ispadne da ako čovjek vozi normalno može voziti i štedljivo i da su hibridi, start-stop sistemi, mlinčeki za kavu od 900 ili 1000 ccm i defanzivni način vožnje marketing i fejk kako bi sami sebi što prije pokvarili auto. ![]() |
|
|
|
|
|
#24157 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobro ovo je fakat bilo kreni-stani sto se vidi po avg brzini. Obicno to bude oko 7 kad je guzva pa oko 5 kad je cesta cista. Al ti hibridi su meni vise manje muljaza. Jer probao sam jedan dan drzat ga sto je moguce vise u ev modu i dobio sam mlade. jdst da je potrosnja bila 3.5 al brate smetas svima. Kreces sa semafora ko puz. Barem sto se Priusa C tice. Vezano pak za start-stop sisteme, to mi je osobno najiritantniji feature u autu ikad. ![]() A sto se Fordovih eco-boost motora tice, ne znam kakvi su obi manji. Ali znam da su veci modeli sve samo ne stedljivi. Landlord ima Ford Flex 3.5 V6 ecoboost. I auto mu trosi u litru isto kao deset godina star Freestar s 4.2 litrenim V6 motorom. Dva je puta vec isao na servis da ga spoje na dijagnostiku i vele da je to normalno ![]() Slicne stvari sam cuo i od ekipe koja vozi Fusion awd 2.0 ecoboost. Navodno guta gorivo kao i raniji model s 3.5 V6 duratec motorom.
|
|
|
#24158 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
|
|
|
|
#24159 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Problem je ako npr. u toku noći ukradu vozilo, odu uredno s njim u Bosnu (imaju papire, nikakvih problema). Dok ti vidiš i prijaviš, ovaj je već u part numberima...
|
|
|
|
#24160 |
|
Guest
|
Kakve veze prometna dozvola ima s prelaskom HR-BiH granice? To su me pitali jedino kad im tijekom renoviranja nisu radile kamere na jednom prijelazu. I jedini podatak koji ih je zanimao je bila registarska oznaka. Kad sam to skužio ja sam im diktirao tablice, da ne vadim prometnu bezveze. ![]() |
|
|
|
#24161 | |
|
Premium
|
Citiraj:
A traže me valjda u 25% prelazaka bilo gdje prema van. Da ne govorim kako je bilo u 90-ima - kad su mi ukrali auto jedno 10 puta sam na policiji morao ponavljati da je prometna kod mene.
|
|
|
|
#24162 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#24163 |
|
Guest
|
znam, ali je ovo bilo smijesno kad sam prvi puta procitao Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
|
|
#24164 |
|
Premium
|
|
|
|
#24165 | |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
|
|
#24167 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]() To je ipak dvolitreni L4 koji guta ko V6 prosle generacije. A kao to bi trebao bit economican motor. Velim, tipu Flex sa 3.5 V6 ecoboost motorom po gradu guta 16 litara. Reko sam mu jebote pa vozio sam Mustanga GT, dakle 5.0 V8 i po gradu je trosio toliko. ![]() Na otvorenoj cesti je trosio oko 10-11. Na kraju nakon 450km mjesovite voznje po tocenju je ispalo da je avg potrosnja bila oko 13.5 Tipican problem ![]() ![]() ![]() free photo upload
|
|
|
|
#24173 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#24174 | |
|
Guest
|
Citiraj:
![]() Sent from my MI MAX using Tapatalk |
|
|
|
|
#24176 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
|
|
|
|
|
#24177 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Kolega ga je imao, radio sam u kiji tako da ono nezz kaj da ti kažem više. Kupuj ako je dobar primjerak. |
|
|
|
|
|
|
#24178 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|