|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
VPU recovery
Iako sam temu napravio i na podforumu "Problemi", čini mi se da će te mi vi lakše pomoći, pošto je tema ipak više za ovo. Uglavnom, kad upalim neku noviju DX9 igru, prođe 5 minuta i igra se sruši, ali se upali VPU recovery. Malo pričekam i sustav se dovede u normalu. Ali nakon 3 puta, slika u igri se potpuno izgubi, iako je zvuk još uvijek tu, a i igra radi, samo šta nema grafike. Koristim omega 5.10a drivere (probao sam i nekoliko posljednjih orginalnih verzija) na radeonu 9600pro. Nije clockan. DX je naravno 9.0c. Šta mi je činiti? Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Za početak isključi VPU... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
- isključi VPU recover, kao što kolega kaže - isključi FastWrite - stavi na AGP 4x - isključi/uključi BIOS/video caching i shadowing - vidi jel se grafa grije pretjerano - stavi stare drivere ![]() BTW, jesi je kloko možda?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() eh da kad ćeš prebacivat na AGP 4x radi to u winu, meni u biosu nije radilo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Ako isključim VPU recovery, kad se nešto sruši, jedino je rješenje tipka restart. AGP je na 4x, ništa se nije promjenilo. Probao uključiti/isključiti Fastwrite, ništa se ne mijenja. Probao sam hrpu verzija drivera, sve jednako, osim da probam staviti četvorke. Ne vjerujem da se grije pretjerano, nije nimalo clockana. Gdje je taj video caching i shadowing? BTW Half-life 2, unatoč tome što je novija igra, radi potpuno stabilno. Recimo da je negdje 40% novijih igara stabilno, 60 nije. Mislim da je problem softwarske prirode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Radi duže, ali svejedno se naposlijetku sruši. Recimo da se s 5 minuta pomaknulo na 15 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
probaj neke Omegine drivere ako već nisi...naravno, prije svake instalacije, očisti ostatke starih drivera DriverCleanerom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|