|
|||||||||||
|
|
#23911 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
173 tisuce je redovna cijena. Ponuda je za crveni, crni je u proizvodnji mjesec dana ranije pa i je i isporuka ranije. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.10.2016. u 17:54. |
|
|
|
|
|
|
#23912 |
|
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
|
|
|
#23914 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
#23915 |
|
Guest
|
S60 D5, 160 ks, 2005., 4500€. Dao ga je čovjek za neko manje auto, isto zbog žene. ![]() Ujutro idem pogledati 207-icu, 1.4 VTI 70 kW. Točno ovaj: http://www.njuskalo.hr/auti/peugeot-...oglas-19733388 Cijena mi se čini vrlo korektna, a autić izgleda uredno na slikama. According to google, to bi trebao biti pouzdan autić. Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 09.09.2016. u 21:25. |
|
|
|
#23917 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
.... možda te za 2-3 mjeseca budem malo vukao za rukav ![]() |
|
|
|
|
|
|
#23918 |
|
Premium
|
Kad je dosao Cross 2013 htio sam ga kupit jer mi je prodavac obecaval da ce mi sredit neki popust za "stare kupce" ak kaparim auto medu prvima ali nije uspio. U meduvremenu smo skuzili disu i brijem da je on uspio. Nisam se tolko nadal btw.. Srevisiram tam aute skoro 8 godina, nekad i dva od jednom pa bi bio red.. Svaki drugi mali SUV tak motoriziran i opremljen bi platio preko 200 somova.. Bit ce zanimljivo prodavat SXa. Nemam nista za skrivat jer je sve ispravno, samo ogrebotine od parkinga, puna servisna, nove kocnice i 4 nove zimske Save... Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 10.09.2016. u 01:01. |
|
|
|
|
|
#23920 |
|
Premium
|
Proslog sam prodal sa engine lampicom i skoro gotovim kuplungom i jako losem lakiranju kaj je napravljeno u ovlastenom po kaskom. Na kraju je prekupac bio jos i zadovljan. Nitko drugi ga nije dosao ni pogledat osim prekupaca. To je bio Swift 05. Ovaj je u puno boljem stanju "all round". Ima fleku od ptice, govna od sove na haubi i znam da ce za to svi hvatat. |
|
|
|
|
|
#23921 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#23922 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Mislim da tičurine dobiju neki poriv za sranjem kada vide auto. Neka vrsta Pavlovljeva efekta, ono auto=sranje. Neki dan parkiram kod posla, i znam di na zgradi obitavaju odnosno seru. Ali samo tamo bilo slobodno mjesto, reko ma mogu ići metar ispred vertikale gnijezda, tu mi neće izasrat auto. I taman dok sam prolazio ispod njih čujem nešto lupne po krovu. Prođem njihovu poziciju, parkiram metar ispred, izađem iz auta a na krovu govance. Pa di je išla srat baš tu sekundu dok ja prolazim ispod. Grrr. |
|
|
|
|
|
#23923 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Frend bas prije nekih mjesec dva kupio rabljeni focus, 1.6 dizel, titanium oprema. Mislim da je 2 ili 3 godine star. Platio ga je ukupno oko 11k eura. Pogledaj si rabljene, godinu dvije stare. Znas da sam imao focusa 1.6 benzinca, ovaj 1.6 dizelas se stvarno puno ugodnije vozi, motor mu ima vise snage a na autocesti nis ne trosi. Po meni, puno isplativije od benzinca. Od benzinaca sam probao samo njihiv ecoboost 1.6, to stvarno lijepo ide, ali i trosi. |
|
|
|
|
|
#23924 | ||
|
Bazinga
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Btw. i kod ovog vulkanizera sam čuo probleme s običnim gumama. Kažu da su bile namontirane na F20 (M ovjes) i da se na autoputu palila lampica od traction controla. Nakon zamjene za run flat sve ok.
|
|
|
|
#23925 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#23927 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Trebao bih preporuku nekog limara u ZG, ako netko zna nekog tko je OK. Trebam na autu popraviti pod, ima malo hrdje pa to treba sanirati da prodjem tehnicki .
|
|
|
#23928 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
A da ne kazem da od pojedinih pticurina govno doslovno osteti lak na autu. |
|
|
|
|
|
|
#23930 |
|
Bazinga
|
|
|
|
#23931 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
|
|
|
|
|
#23932 | ||
|
Guest
|
Citiraj:
C/P s drugog foruma: Citiraj:
Eto. Raspisao sam se. ![]() Uglavnom, cijena s oglasa je 3900€, ali on želi prodati, ja kupujem gotovinom, vjerujem da se može pregovarati. Jedino me muče ti podvučeni dijelovi, ak mislite da to nije normalno potražit ću nekog PUG mehaničara, pa popričati malo. ![]() |
||
|
|
|
#23933 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Za kvačilo ne mora biti nužno da je potrošeno. Ovisi od auta do auta. Meni je na Megyju hvatao jako visoko i nakon zamjene (svega, pa i zamašnjaka, potisnog i ostalog) omekšao je, ali je i dalje hvatao pri vrhu. Više ima veze tvrdoća, no i to ovisi od auta do auta. |
|
|
|
|
|
#23934 |
|
Guest
|
Kakve sve ljudi gadarije pišu o PUG-ovim mjenjačima, ovaj je kamilica. ![]() |
|
|
|
#23935 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Ak pogledaš bolje sliku vidit češ da je na pol gepeka švasano i to jako loše , isto tak loše i farbano. Možda čovjek ne pati na ljepotu, ai uostalom prodavat ga neće a niti nemre, pa će vozit taj drlog dok ne krepa skroz. |
|
|
|
|
|
#23936 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#23937 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#23938 | |
|
Guest
|
Citiraj:
![]() Ako puše da to znači da je motor pri kraju. Pa da je to sasvim normalno za taj motor. Da mora puhati, inače nije ispravan. Da motor treba zamjenu PCV ventila, ali da je inače sve u redu s njim. Itd. itd. Nema mi druge nego isprobati još kojega da vidim pušu li oni. ![]() |
|
|
|
|
#23939 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
A odnosi u mjenjaču su im katastrofa , ali to je drugi par opanaka. |
|
|
|
|
|
|
#23940 | |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Da ulje šprica van tamo, to je najčešće znak problem nabijanjem prekomjerne kompresiju u karteru (prdnule karike najčešće).
|
|
![]() |
|
|