|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
BitDefender 8 Plus
Instalirao sam BitDefender 8 Plus (antivirus,firewall,antispam) i nakon toga mi je Outlook više ne može skinutu mail sa T-comovog servera. Šalje bez problema, ali kad dođe na SEND javi mi da ne može pronaći server. Zna li netko u čemu je problem ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
U BitDefenderu koji ništ ne valja. Ak već želiš neki sigurnosni paket, uzmi ZoneAlarm Security Suite, al ni to nije najbolje i najbrže rješenje.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@marinL Isključi si Antispam (ili ga bar podesi na manje osjetljiv nivo) i Script Control, pa javi dal šljaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Isključio sam Antispam i sada radi bez problema. Zahvaljujem na odgovoru!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Skini novi BitDefender 9 i nebi smio imati problema s Antispam-om!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Meni je BitDefender jedan od najboljih antivirusnih programa-uredno obavlja svoju funkciju te me negnjavi previše(kao neki drugi) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja koristim zone alarm suite i ad-aware pro i nikad problema.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
|
@domy_os BitDefender ti kenja zato jer je skrekiran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
-------
|
@domy_os A dobro. Evo ja sam imal i verziju 7.2 Freeware, sad imam 8.0, a na drugim Windowsima sprobavam 9.0 Trial i mogu reći da niti s jednim nisam imal nikavih problema i hebada, tak da bum uvijek kad me neko pita dal BitDefender valja..........rekel da valja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
@domy_os 1. pun k.... bugova Daj bar jedan!!! 2. AV spor do jaja Sporiji je jedino od noda koji ne skenira sve filove.... 3. anti-dialer malo radi, malo ne ovo prvi put cujem! meni radi bez greške! 4. anti-spam radi samo u je..... Outlooku To nije istina!! 5. E, da, i to malo radi, malo ne radi. Kreneš updateat, pukne veza. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|