|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Radeon Omega Drivers v2.6.75 (Cat 5.10a)
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Izgleda da ga je opalila WoW kuga pa nije skužio da je bilo izašlo više verzija drivera-radi na tome da se to ispravi. Tako da je preporuka malo pričekati. ![]() "Sigh, knew it will not be that easy! ATI changed TONS of stuff from the "027483" set to the "027483a" one, that means LOTS of work." "Well, after 4 hours of work, I'm nearing finishing the new INF (btw, there are only 3 updated files in the "a" version, but the INF changed a LOT, and not only for x1k cards, but for a LOT of cards); I just need to add a few new cards that will be supported and then I can re-release." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
postao sam ovdje sat vremena nakon što je "release-an" na Driverheavenu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
pa fora je bila u tome kaj je ati prvo aploudao pogrešnu verzinu 5.10a drivera poslije su stavili pravu koja donosi dosta veliki skok u performansama u quakeu i doomu za sve grafe |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
A taman skino one na bazu 5.9 cat...sad cu opet morat skidat nove... sreca pa napokon imam flat ![]() U biti...isplati li se to skidat za R8500? :confused:
![]() |
#7 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne baš. Frend ima Radeon 9000 i novi driveri mu ništa ne donose. Grafika mu je još očajna...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
barem što se performansi tiče |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
kaj mu je očajno? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I meni na 9700 bolje radi verzija 4.9 nego bilo koja novija.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
v2.6.75a [*] Updated the OGL driver, this should solve some problems related to Quake IV. [*] Updated the FireGL OpenGL driver. [*] Updated internal settings for some Desktop, Mobility, Integrated chipsets and FGL cards. [+] Added support for TONS of new cards (Desktop, Mobility, Integrated and FGL), including some unreleased ones. [F] Fixed installation support for some cards. If you had problems installing the Omega Drivers drivers before (being it laptop or desktop), try now and let me know if something still broken. Clarification: I added AAA support for ANY card r300 and over, but is disabled by default (except x1k cards), so you only need to enable the AAA option in ATT and you are good to go. ![]() Ovo je jako brzo riješeno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma ne treba meni vise fps-ova kad stavljam nove drivere. Samo me zanima dal ispravljaju neke bug-ove... recimo quake4 mi je zelen...sve zeleno ![]()
![]() |
#14 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
naravno da novi driveri ne donose ništa toj seriji već dugo vremena ali te grafe još uvijek dobro rade ak moja 7500 prastara šljaka ko bog ne vidim zakaj nebi 8500 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kakve to ima veze? Meni Battlefield 2 bolje radi s verzijom 4.9 nego 5.9, a za vrijeme izdavanja verzije 4.9 nije ni postojao Battlefield 2.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
A kako ti radi Stronghold 2 pod Windows XP Professional x64? Ili Terminator 3? Lineage 2? DAOC? Ako tebi sve radi najbolje pod 4.9, onda ko što bi ameri rekli "more power to you", al nije to sveto pismo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|