Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.01.2003., 10:14   #1
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
problemi graficka,zvucna,modem opca pobuna defcon 8

Drugovi i neprisutne drugarice u ovoj teskoj nedaci trazim pomoc od vas placenika svih specijalnosti i ekscentricnosti u samo 3 dana moj predivni sistem se okrenuo protiv mene. surfao sam po netu i odjednom je sve zablokiralo kad sam se vratio ekran je bio u 8 bita i dojavilo je device faliure opet restartiram za sekundu cim ude u windowse stoka se zablokira. izvadio sam graficku i ubacio drugu i sve je radilo. onda sam pokusao pustit pjesmu slusam pola sata odjedanput iz zvucnika peeeeeep i zablokira sve.tako svaki put katkad kad slusam 5 , 20, 40 minuta. probam na internet iza toga ide sve ali lose i modem javlja 710 errors u sat vremena dok je modulirao demodulirao stvari obicno budu 2 samo na pocetku. skenirao sam sve od virusa sa nortonom update definicija prije dan, sandra 2003 pro jedini problem koji javlja da su u biosu neki host controlleri disable nisam nasao opciju da ih ukljucim ostalo je sve kako treba biti, direct x savrseno, provjerio temperature MB 24 CPU 44 , naponi su 12.099, 4.919, 3.376, vcore 1.808 i stabilni su sa sitnim odstupanjima. sistem mi se inace nikad nerusi i sve drzim u savrsenom stanju. ghostan je prije mjesec dana.na mome pentiumu 200 sa 48 rama kad udem u njega pise u system resources 97% pa mozete zamislit kako drzim stvari na ovom ispod "novom". koji mu je
Staro 15.01.2003., 10:25   #2
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Jedan je moj kolega imao zanimljivu teoriju o kompovima. Jedva sam ga nagovorio da ga kupi jer on brije da oni razmišljaju i jedan dan će se urotiti protiv nas. S prijezirom u očima me pitao: "Što nikada nisi gledao Terminatora".

Sada kada ima komp sam ga pokušao nagovoriti na internet. Jadnika je skoro pukao infarkt. "Nije mi dosta što ovaj rovari protiv mene, još i da se na internetu dogovaraju?"

Zaključak:
Tip nije paranoičan. Mi smo lakovjerni.

Biti će da su host kontroleri u pitanju. Samo je pitanje zašto? Jedan lagani reinstall. Ako to ne uspije baci wipe i install od početka. Pitah tako jednog da li se to da popraviti. Odgovor je bio ovakav: "Prčkanje po registriu, reinstall, par restartiranja može oduzeti i više sati sa sumnjivim uspjehom. Clean install 2 sata."

Ja ga rijetko pitam što mu je. Dva šamara i sve radi.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke