|
![]() |
#1 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
problemi graficka,zvucna,modem opca pobuna defcon 8
Drugovi i neprisutne drugarice u ovoj teskoj nedaci trazim pomoc od vas placenika svih specijalnosti i ekscentricnosti u samo 3 dana moj predivni sistem se okrenuo protiv mene. surfao sam po netu i odjednom je sve zablokiralo kad sam se vratio ekran je bio u 8 bita i dojavilo je device faliure opet restartiram za sekundu cim ude u windowse stoka se zablokira. izvadio sam graficku i ubacio drugu i sve je radilo. onda sam pokusao pustit pjesmu slusam pola sata odjedanput iz zvucnika peeeeeep i zablokira sve.tako svaki put katkad kad slusam 5 , 20, 40 minuta. probam na internet iza toga ide sve ali lose i modem javlja 710 errors u sat vremena dok je modulirao demodulirao stvari obicno budu 2 samo na pocetku. skenirao sam sve od virusa sa nortonom update definicija prije dan, sandra 2003 pro jedini problem koji javlja da su u biosu neki host controlleri disable nisam nasao opciju da ih ukljucim ostalo je sve kako treba biti, direct x savrseno, provjerio temperature MB 24 CPU 44 , naponi su 12.099, 4.919, 3.376, vcore 1.808 i stabilni su sa sitnim odstupanjima. sistem mi se inace nikad nerusi i sve drzim u savrsenom stanju. ghostan je prije mjesec dana.na mome pentiumu 200 sa 48 rama kad udem u njega pise u system resources 97% pa mozete zamislit kako drzim stvari na ovom ispod "novom". koji mu je ![]()
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Jedan je moj kolega imao zanimljivu teoriju o kompovima. Jedva sam ga nagovorio da ga kupi jer on brije da oni razmišljaju i jedan dan će se urotiti protiv nas. S prijezirom u očima me pitao: "Što nikada nisi gledao Terminatora". Sada kada ima komp sam ga pokušao nagovoriti na internet. Jadnika je skoro pukao infarkt. "Nije mi dosta što ovaj rovari protiv mene, još i da se na internetu dogovaraju?" Zaključak: Tip nije paranoičan. Mi smo lakovjerni. Biti će da su host kontroleri u pitanju. Samo je pitanje zašto? Jedan lagani reinstall. Ako to ne uspije baci wipe i install od početka. Pitah tako jednog da li se to da popraviti. Odgovor je bio ovakav: "Prčkanje po registriu, reinstall, par restartiranja može oduzeti i više sati sa sumnjivim uspjehom. Clean install 2 sata." Ja ga rijetko pitam što mu je. Dva šamara i sve radi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|