|
![]() |
#2103 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
djizus na sto ta HIS izgleda, pa pobogu imaju li ti ljudi imalo mozga u toj svojoj tintari da da bace malo ideje kako to bolje sloziti ![]() mislim stvarno izgleda ko da ju je netko radio sa fleksericom pa bolje bih ju ja slozio od komada plastike |
![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#2109 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ja sam izvukao kabel iz svog kompa i sad imam potrošnju 0W na 22°C ambijentalne temperature... Ok, kakve su vam sad to fore sa downclockanjem i spuštanjem voltaža? Što, da ušparate 15 kuna na godišnjoj bazi potrošene el.energije ili? Ili imamo novi hipsterski trend - UC (underclock). I ono, ko će imat manje u 3D čmarku. Neko je danas rekao - slideri u DESNO samo. Kakva mrtva undervoltanja i underklokanja... Nije valjda da se bojite da vam grafa ne rikne pa vam vjersko-moralni policajac vorda22 zakuca na vrata te vas ispita jeste li namjerno skurili grafu??? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 | ||||
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Tako se i "Mihina" 970-tka spustila na 800Mhz, ali on je bar prizna da je grafa sama to odradila, feature not a bug ![]() A ova zgražanja na izgled HIS-ove grafe, e pa nek Vas ne zabrinjava drage kolege, njih ionako nitko ne prodaje u HR ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Pomelo mi sig -.- Zadnje izmijenjeno od: Drvoje. 01.09.2016. u 21:53. Razlog: Sve na jednom mjestu - Pevec ili neki sličan odron -.- |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2112 | |
Premium
|
Undervolt je hobby. (koji btw ne znači istovremeno i underclock) Kad smo kod toga, pitam ja frenda neki dan kakvi su dojmovi sa novom gpu, pošalje on meni "ma nisam se stigao baš igrati, samo sam je malo undervoltao..." ![]() Citiraj:
![]() Kod tome bila skoro efikasna kao gtx 980, naravno pri tom bez ikakvog underclocka Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 01.09.2016. u 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
#2116 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() ma možda je i ona teorija manje guta pa manje udara u power limit.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 02.09.2016. u 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
S obzirom na monitor netreba ti više od rx 470 4Gb jer za tih cca 200kn nećeš dobiti nešto puno bolje od rx 480 4Gb. ![]() Uzmi MSI rx 470 radi boljeg hlađenja "navodno" s obzirom na iskustva pojedinaca jer se Nitro malo više grije, malo je nabrijanija taktovima nauštrb temperature ![]() ![]() Zašto u MSI Afterburneru nemogu pomicati slajdere za clockanje i vrtnju ventilatora??? ![]() Pod opcijom general sve su kućice oznaćane. Trixx još uvijek divlja i to neradi baš najbolje jer skroz pokazuje zauzeće GPU-a 100% Zadnje izmijenjeno od: Moto001. 02.09.2016. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
Premium
|
Izašla je nova verzija afterburnera (beta), pa probaj s tim, stare verzije ne podržavaju RX još. I ima podršku za DX12 OSD. barem kažu. http://www.guru3d.com/news-story/dow...3-beta-14.html MSI 470 nema backplate pa se možda malo više grije PCB. Uglavnom, MSI je tiša, Nitro je nabrijanija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Možda i služi ali za high end grafe od cc30cm+ budu čvršće ako ništa drugo i nesavijaju se ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Premium
|
Zgodno kad režeš i brusiš železo pored otvorneg casea ![]() U principu svrha mu je vizualna - kad ljudi bace pogled da ne gledaju goli pcb. Kao što je prije bilo da je ljepši crni pcb od plavog i zelenog, netko je došao na ideju zašto ne sve pokriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2128 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja nikad nisam vidija spiganu grafu s bekplejtom, bez njega jesam, a ti? ![]() Ja često imam izljeve agresije - manifestirano radnom cokulom u kejs, pa želim šta čvršću grafu ![]()
![]() |
#2129 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Druga je stvar ako oni uzmu komad lima i prišarafe ga, to je to ;P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|