|
![]() |
#31 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
ili ak mogu sa nekim "konverterim" to se baš i ne preporuča da grafa ne bi bila ubrzo mrtva. (to je neš gygabite imao) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Nažalost ne. To su potpuno nekompatibilni standardi. AGP u PCI-E i obrnuto ne ide.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
decki niste u pravu ![]() ![]() http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2524&p=2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium moderator
|
Znam za to. To je XGP utor tj. AGP nalemljen na PCI,uglavnom beskorisna improvizacija.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
imam doma asrockicu slicnu toj.. ima i agp i pci-e 4x ima i ddr i ddr 2 i sve odlicno stabilno radi.. ali overclcking ne ide uslijed nemogucnosti mjenjanja voltaza ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
znas za to a covjeku tvrdite da nema a ima, bilo kako bilo ali ima ![]() @ eladio ovo XGP sto ti je to??? :confused: - kako mozes nalemit AGP na PCI..... a ali uli je te svoje sisteme sa AGPom i PCIEom ljepo dotjerao tako da to vise nije losa stvar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
..starija garda
|
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=16550 ovo o cemu ja govorim nije nakalemljeno nista.. via je nasla rijesenje i ima oboje , i to radi provjereno s agp: 9250, 9600, 9600pro pci-e: 6200, 6600gt, 6800 dakle to radi.. vjerujte.. dole imate i topic kako sam klokao celera 336 na toj ploci, ali BIOS je takav kakav je i nedaje velike mogucnosti oveclocka ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
..starija garda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium moderator
|
Ma mislio sam reči kako same PCI-E grafičke ne mogu ići u AGP utor, a ne da ne postoje improvizacije-što sam napisao kasnije. A taj XGP je zapravo AGP utor stavljen na PCI stazu (33MHz umjesto 66MHz AGP-a i imaju upozorenje na sebi). Na njemu grafičke kartice rade sporije nego na AGP-u i beskorisno je priključivati jače grafičke kartice poput GeForce 6800 Ultra na takav utor,jer kartica ne može "disati".
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Osobno ne volim ta kompromisna rjesenja... U ovom je slucaju AGP izveden "preko" PCI-E-a i postoji 1,5V ogranicenje za isti slot...Ja tu nebi gurao malo jace AGP kartice tipa 6600GT il 6800GT... To da radi je normalno...tko bi prodavao nesto sto neradi (ni Asrock pa ni vi u HgSpotu ![]() @illusion O uspjesima i dotjeranosti uli-ja bi se dalo raspravljati...recimo samo da je nekoliko takvih rjesenja kompatibilno samo sa odredenim X300 karticama pa na to treba paziti... Vidim da idete dosta OT jer je covjek pitao: "Da li na maticnu sa PCI-E utorom idu AGP graficke kartice..." Odgovor je jasan: Na maticne ploce sa PCI-E (dakle bez AGP) ne idu AGP graficke kartice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium moderator
|
Jep sve nove GeForsice 7xxx i radeonke X1xxx su napravljene za PCI-E
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium moderator
|
x1600 AGP ![]() ![]() Osim toga,vraćam se na temu: Kao što sam rekao za PCI-E konfu s478 i sve ostalo: ASUS P4GD1 i Sapphire Toxic X700 Pro ili GF 6800 AGP konfa: ASUS P4P800-X i Leadtek WinFast A400 TDH
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium moderator
|
Što nedostaje Asusici ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |