|
![]() |
#23161 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#23162 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Pa Renfault izgleda. :lol: To moze izjaviti samo osoba koja nije probala ni jedno ni drugo na duze od 1 minute u salonu. Zanima me jel poceo renault farbati stokove oko bunkera i unutrasnjost auta ili i dalje ostavljaju u temeljnoj boji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23163 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Servisiram tamo. Citiraj:
![]()
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23164 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23165 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@fanatik - kada je to djubre toliko skupo onda jebemu mater ocekujes da ces dobit nesto za tu vrijednost koju si platio. Pogledaj molim te na sto ta jebena osnovna oprema lici. Vidi se da su na svakom kurcu stedjeli. Zakljucak - vw je precijenjen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23166 |
NITKOV
|
Ja vas ljude ne kužim. Ako vam je auto već toliko ružan, nekvalitetan, precijenjen, što ga stalno spominjete? A ti još otišao i u Zubak da isprobaš. Ne vidim da netko kuka jer bmw 116d košta skoro 200 k kn s osnovnom opremom. Vozim jednog i mogu ti reć da što se ugrađenih materijala uopće nije vrh što bi čovjek očekivao. A bome imam i zamjerki na ergonomiju (al se jako lijepo vozi ![]() No nisi mi odgovorio na pitanje, koji to auto u klasi ima bolju kvalitetu materijala i preciznost izrade?
![]() |
#23168 |
NITKOV
|
Vozio se u 320d, drkica. ![]() Dakle onaj rukohvat za gurnut vrata je jednostavno previše naprijed. Lepo zgleda al što se ergonomije tiče, trebali su je ukomponirat u ono zadebljanje na vratima na kojem odmaraš lijevi lakat dok voziš. Ovaj što vozim je coupe, pa su vrata duža i malo je nezgodno na našim uskim parkirnim mjestima. Položaj prekidača za otvaranje prozora je pak s druge strane previše otraga, valja mi povuć ruku unazad da nađem prekidač, ne nalazim ga automatski kao što bi trebao. Kvaliteta plastike (tvrdoća iste) kokpita bi brat bratu mogla bit i bolja ak ćemo ić jambrat kolko auto košta. To je manje više to, nisu to neznam kakve zamjerke al me smetaju. Pluseva ima puno više. Najsretniji s činjenicom da sa svojih 195 cm imam mjesta ko kenje. Sprijeda naravno, ovi otraga nek se pate. ![]() I fakat se možeš s lakoćom brzo vozit, a samo 116 konjića ispod haube.
![]() |
#23169 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Makar je samo 116 konja, dal ti je veći gušt vozit RWD i dal se uopće osjeti razlika na toj konjaži? Otkako vozim jači auto, čak i na samo 150 konja torque steer mi ide na živce. Osjeti se kad je asfalt lošiji čak i na super gumama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23170 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ovo oko prekidača sve stoji. Taman kad sam se naviko na poziciju prekidača... sjednem u 320d, dolazim do naplatnih, spuštam prozor i u isto vrijeme vadim novce i karticu, okrenem se, tresnem u staklo a ovaj na naplatnima me gleda jesam normalan i zašto otvaram zadnji lijevi prozor. ![]() U F20(nova jedinica) su popravili neke pizdarije u kokpitu, malo je življe sve to skupa i kvalitetnije. Citiraj:
A ima i nekih stvari koje živciraju, uzbrdica kojom idem doma ima dosta neravnina i rupa a ujedno je i strma, konkretno mi bmw svaki put upali DTC i oduzme gas u ključnom trenutku, dok fwd ne jebe to ni pol posto. Trebaš dobre gume iza, sve što je lošije se jako osjeti i to puno više nego na fwd autu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23171 |
|
@fanatik - nisam isao u zubak s tom namjerom, naslo mi se usput. Ostale aute nisam proucavao. Komentirao sam ovo sto sam vidio s cijenama koje traze za to. To je moje videnje i misljenje s kojim se ti mozes, a i ne moras slozit. Kupaca ce uvijek bit, sto ljudi, sto cudi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23172 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
@čuks To je površno mišljenje. Dok ne istražiš i ostaješ takav u krivom mišljenju. Nisi ga ni provozao. Jedno je gledati review drugo je osjetiti uživo. Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#23173 | ||
NITKOV
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
U cijene i dizajn ne ulazim, kao što rekoh, ako ti je nešto preskupo, to nije stvar za tebe i bok. Htio bi i ja audi RS6 doma u dvorištu, ali je van mojih mogućnosti. Ne jambram da za cijenu njega mogu kupit stan i dobar auto.
![]() |
![]() |
#23174 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Ja nerijetko zatvaram vrata tako da vučem za rub one "kutije" u vratima. ![]()
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 11.08.2016. u 07:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23176 |
Premium
|
Ipak su bolja od npr. francuza. Ja da imam lovu uzeo bih Golfa Mk6, ali posto nemam gledam Citroen C4 Mk2 (2011-danas). Kakva su iskustva ovdje sa ovim C4? Eventualno Megane Mk3 za kojeg vidim da se ovdje "hvali" po kvaliteti plastike. ![]() Smatram da je uvijek bolje mladji francuz nego stariji njemac, za istu lovu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23177 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Kakva vi razmišljanja imate to je strašno. Da, samo balkan kupuje VW, drugi nitko i od toga oni imaju toliku prodaju. Malo otvoriti oči pa vidjeti da i austrijanci i njemci i ostali isto tako kupuju VW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23180 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ako moji mehaničari vele da je nijemac mnogo kvalitetniji od francuza, onda nemam što misliti ![]() Meni je najkvalitetniji onaj koji se čim manje kvari, a rezervni dijelovi koštaju čim jeftinije.
![]() |
#23183 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
I Honda drži cijenu, ali se poslabašno prodaje. A daleko je bolji izbor od fauvea. Pokraj nekog kvalitetnog Renaulta, Mazde, ili Nissana, stvarno ne vidim di taj fauve može biti izbor, pogotovo ako ti ga neki mehaničar kaže da je super. Je, da, njemu za zaradit na popravku je super. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23185 |
Guest
|
Nego, rabljeni. VW Polo 1.9 TDI, 2008. godište, prešao 105.000, ima urednu servisnu, nema nikakva oštećenja ni vanka ni iznutra, opreme nema mnogo ![]() Spustio sam ga do 5500 eura, što je po meni i dalje preskupo... ali takve su im cijene. ![]() Ako ga ne kupim što bi mogao gledati kao alternative? Po mogućnosti jeftinije. Nisam izbirljiv, sve što tražim je da je siguran i da nije golem, pa da mi žena pola parkinga masakrira kad ide u Konzum. |
![]() |
![]() |
#23189 |
|
@fanatik - nisam komentirao kako je meni preskupo, nego da je preskupo kada vidis koliko das love za to "nesto" i sta dobijes za te novce. I ja bi evo x u avliji, ali to su zasada snovi. Nije ga problem kupit, treba ga odrzavat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23190 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Hyundai Accent 1.3 MPI, 2000. god. koje ulje da stavim? |
![]() |
![]() |
![]() |
|