|
![]() |
#19321 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
ima tarantino meni zanimljivih filmova, ali H8 mi je bio dosadan i naporan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19323 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Eto, meni npr. koji sam mrzi ljude koji se kao kuže u filmove jer im se sviđaju njegovi filmovi, meni je film dobar. Nije odličan, ali je dobar. S druge strane njegov kill bill mi je jedan od najgorih filmova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19324 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Također, Kill Bill mi je dno među ostalima. Volim njegov stil koji drži gledatelja napetim kroz naizgled besmislene i beskrajne dijaloge. To ili voliš ili ne. Meni je Hateful 8 savršeno sjeo. Možda su ljudi očekivali više nekakve akcije kroz cijelu radnju, ali netko tko je pogledao i voli Reservoir Dogs i Pulp Fiction, ne bi trebao imati problema s Hateful 8.
![]() |
#19325 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Volite Azijske filmove ... ![]() Dobri su vam Oldboy i Memories of Murder Tražite nešto slicno ... Netražite dalje , vec samo pogledajte The Wailing ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#19327 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
oke, nekome dobar, nekome loš... ukusi su ko guzica jelte. samo kažem da mi tip iz filma u film prelazi u majstora treš kategorije (koju iskreno ne podnosim)... egomanijak koji je sam sebi svrha pod nekim okriljem mistične moći ponavljanja istog kadra 3 puta, retardiranih dijaloga koji se isto tako ponavljaju, micanjem fokusa na likove svakih par sekundi, ubacivanje random itema u kadar koji se referiraju na trenutni dijalog... totalno plitki idijotarluk. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19328 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Baci oko na ove dolje ![]() Citiraj:
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19329 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() ![]() ![]() Sad mi je krivo što ga večeras ne mogu gledati. Hoće netko kartu za Maidena? ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() Sad mi je krivo što ga večeras ne mogu gledati. Hoće netko kartu za Maidena? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19330 |
Premium
|
Da, u brzini zaboravio sam spomenut The Chaser i neizostavni I saw The Devil Redom Azijske filmcine ![]() Isto tako preporucujem My Way i The Admiral Roaring Currents ... ako nisi pogledao mrš ![]() ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 27.07.2016. u 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19331 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogledajte još The man from nowhere. Još jedan dobar azijat. Sent from my LG G2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19332 |
Premium
|
Također must watch. Sve su to vrhunski filmovi ... akcijiski / triler / mistery novije generacije, od 2000 nadalje. Nije problem preporuciti Azijske filmove. Problem je srušiti mitove i predrasude o azijskim filmovima (da su svi kun fu *izdarije i sl) koje ima velika vecina ljudi. Svi gore spomenuti filmovi su ![]() ... Americki Holivud se moze samo sakrit sa strane i naucit nešto od njih. ![]() Cak sam uvjeren da bi se vjecni filmski neistomišljenici ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 27.07.2016. u 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19335 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19336 |
Moderator
|
2 puta sam zaspo... prvi put negdje 30min prije kraja, drugi put došao na tih 30min i zaspao za 10min i onda sam morao gledat treći put do kraja. teško sranje. grimsby - ma daj bježi brate od te suludosti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19337 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Dojmovi, komentari, preporuke filmova
Pitanje samo za onog tko je gledo oba, ak nije nitko nemojte odgovarat ![]() Imam dvojbu, u mogucnosti sam gledat jedan od ova 2 filma u kinu, prvi je jason bourne drugi ghostbusters Znam da je bourne stoput bolji, al nisam gledo nijednog do sad, a ghostbusters da je smece, jel bar gledljivo?
![]() |
#19339 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
nije, no vidin da preporucas samo korejske, di su se sakrili japanci? Citiraj:
oke, prvo moran priznat da me naslov navuka tako da san na brzinu pomislija da je prvi kadar snimljen u trajektnoj luci ![]() nego, sta je ovaj jos siljoman jos autorski ziv, ima ohoho vec da prolazi ispod radara zanimljivosti... no s druge strane, covjek kojem premium autorska faza ukljucuje b. willisa ni ne zasluzuje nekakvu pozornost...valjda
![]() |
![]() |
#19340 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#19342 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Inače, Bourne, osim imena, nema veze sa knjigom. I slažem se s kolegama da nema smisla gledati ovog ako nisi pogledao trilogiju.
![]() |
#19343 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Novi Bourne je izgleda dosta lošiji od ostatka serijala. Inače dosta vjerujem ovom recezentu. https://www.youtube.com/watch?v=YhGeQwjXUHA |
![]() |
![]() |
![]() |
#19344 |
Moderator
|
snowpiercer - odličan presjek kompletnog čovječanstva zapakiran u genijalnu ideju... obavezno pogledati. sling blade - ne znam zašto sam toliko odgađao gledanje ovog remek djela, billy bob thornton je odglumio majko isusova vrhunski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19350 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|