|
![]() |
#991 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Činjenica je da je 750ti poprilično prodavana kartica, da se obično uparuje s najvćim odronima od ploča za utlra budget buildove i da nije bilo nikakvih masovnih rikavanja ploča. I daj mi jedan promjer di je netko dao "pisanu garanciju" za 750ti ![]() I opet si ti taj koji izvlači paušalne zaključke na temelju "priča se po netu" a to je upravo ta "hajka na AMD" koja se provodi već više godina od strane nevidije s konstanim dvostrukom mjerilima i bedastoćama nevidjenih razmjera baziranim na "priča se po netu" Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 02.07.2016. u 14:46. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#992 |
Aiden Fierce
Datum registracije: Jan 2016
|
3.5GB je dokaz da nije prenapuhano. Edit: Dvostruki standardi kod takvih stvari ne postoje(od recenzenata i sajtova)kolko god ti htio branit AMD jer ovo što se dogodilo NIJE ZA ZAJE*ANCIJU. Edit2: Kolega Brlja je dole između ostalog izbacio mnogo raznih testova(kao i ti)te po zaključku cinjenicno 480 vuce trenutno vise u prosjeku nego druge navedene konkurentne kartice.
![]() |
#993 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Stvar je sljedeća. Ja sam ozbiljni potencijalni kupac. Ja početkom 9. mjeseca kupujem novu grafu u ovom segmentu (izlazi WoW Legion ![]() Bilo kakav rizik oštećivanja drugih komponenti mi nije prihvatljiv. Dovoljna mi je bila ona MSI GTX570 koja mi je roknule radi one očajne 4 fazne regulacije. Zato su mi bitne čiste informacije od proizvođača i recenzenata. Da oni kažu; "Gle, napravili smo 100 mjerenja, nema Boga da je to toga." |
![]() |
![]() |
![]() |
#994 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() XFX rant goes on, čak toliko da je možda baš dobija smeće i odron primjerak jer je to ipak XFX ![]() Samo superiorni Gigabyte i Sapphire priznajem kad je AMD u pitanju (doduše sa stock blowerom je to sve isti drek barem šta se tiče temperatura i buke)
![]() |
![]() |
#995 | |
Premium
|
Citiraj:
2. dvostruki standardi itekako postoje dokaz su ti 750ti i 950, koje godinama rade istu stvar ali "nije problem" i di je sad ta "hajka na nevidiju" zbog toga? a ne, nevidija se brani, evo i od strane tebe 3. kolega brlja nije linkao ništa, ponovio je "pričanja po netu" bez da je uopće si dao truda da malo dublje uđe u temu i dao paušalne zaključke bez ikakve potpore. To kaj se sad duri je njegova stvar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#996 | |
Aiden Fierce
|
Citiraj:
Nešto TAKVO ne dođe samo od sebe.Gluposti nekakve poput AMD i Radeon se odvajaju(što je i mene bilo zainteresiralo)umru brzo jer su gluposti.Kad je nešto činjenično problem onda se to sazna.A ovo jest problem i AMD ga je potvrdio.
![]() |
![]() |
#997 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#998 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
blackedition xfx rx 480 8gb osim kaj radi na 1328Mhz vam ima još izgleda i neki adapter DP to DVI,barem šta mogu vidjet prema slikama imao sam dvije xfx kartice,jedna xfx 7950 i to je po kvaliteti bio rang ispod sapphira,lošiji hladnjak i bučna sa naklokanim naponom,uglavnom za izbjegnut,kasnije sam joj editirao bios sa VBT i smanjio napone i prodao je...kakve su današnje nereferentne xfx kartice neznam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#999 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
750 Ti neke kartice nemaju dodatne konektore, pa povuku 120-130W ali u prosjeku je to ispod 75W. Ima i 750 Ti OC modela bez dodatnih konektor, pa to samo pogorsava situaciju.
![]() |
![]() |
#1000 |
Aiden Fierce
|
nevidija je direktno lagala o specifikaciji kartice, i ne, nije samo "3.5 GB" u pitanju. 2. dvostruki standardi itekako postoje dokaz su ti 750ti i 950, koje godinama rade istu stvar ali "nije problem" i di je sad ta "hajka na nevidiju" zbog toga? a ne, nevidija se brani, evo i od strane tebe 3. kolega brlja nije linkao ništa, ponovio je "pričanja po netu" bez da je uopće si dao truda da malo dublje uđe u temu i dao paušalne zaključke bez ikakve potpore. To kaj se sad duri je njegova stvar Nije direktna laž jer tamo postoji 4GB samo korisnike boli uvo jer 3.5GB je realno iskoristivo. 750Ti i 950 to ne rade jer da rade točno to što 480 radi bez brige znalo bi se kao što se sad ovo zna i kao što se zna za 3.5 Ma možda je ošo nekud.I ja planiram otić rokat wot. Edit: a i zašto mi raspravljamo oko toga.AMD je priznao problem i rekao da radi na njemu.Ne vidim rezon dalje.
![]() |
#1002 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Kad će nevidija priznati problem i početi raditi na njemu? ![]() ---------------------------------------- XFX DD 480 http://wccftech.com/xfx-double-dissi...custom-rx-480/ Zadnje izmijenjeno od: MikaHR. 02.07.2016. u 15:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1004 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
kaze u clanku: "Custom models are expected to land sometime in mid-July" pa ajde mogu se stripit jos 2 tjedna.. valjda budu imale 8 pinsko napajanje gore.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1006 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
U HR se sigurno neće pojaviti za 2 tjedna, makar ne po razumnoj cijeni... Možda bi još bolji best buy bio čekanje izlaska RX 370 koji je jeftiniji a nudi podjednako...
![]() |
#1008 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1009 | |
Aiden Fierce
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1014 |
Registered User
|
trenutno sam na rx 480 smanjio standardne španunge na ove niže prema ovome: https://www.computerbase.de/2016-06/...x-480-test/12/ prošla je 3dmark 2013 bez artefekata ali između loadanja tj. između testova došlo je opet do pucanja i titranja slike,flickera itd. probao sam još smanjit napone ali onda nejde nikako,odmah se sruši 3dmark evo score ako koga zanima http://www.3dmark.com/3dm/12879477 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1016 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1017 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1018 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
Vidis da nes nije u redu s njom, vracaj to dok mozes. Grafa mora u 2d i 3d radit normalno bez ikakvih titranja i slicnih gluposti koje se tebi dogadjaju. A ovi sto se kolju oko ovog da nevidja ima pravo na risitasovih 3,5gb rama i ati na ovo silovanje pci-e....a svaka vam cast, nikad mi nisu bili jasni ljudi koji X brand brane kao rodjeno dijete... Jel to sami sebi opravdavate kupnju ili sto? Ja sam najblaze receno popi*dio kad sam saznao da sam kupio podvalu od 3,5gb rama. Na kraju sam se smirio kad sam skuzio da grafa drobi sve igre u 1080p bez problema (dobro ne sve, bas sada igram quake preko darkplaces source porta sa epsilon HD điđama i ako stavim na ultra, komp mi place ide sve u 30 i manje fps-a; ali sto to izgleda dobro, ima cudo dodlicnih moddera). Ovo mi je najskuplja graficka koju sam platio isto koliko i ps4 skoro na dan izlaska, i prisjelo mi je kad sam saznao da sam kupio macka u vreci. Ugl, pomirio sam se s tim, grafa zasada radi dobro, i zadovoljan sam. Ali evo buraz ima neku XFX 6950, i bas si mislim da bi mu jedna nereferentna 480 sjela ko budali samar ![]() EDIT: Rijesio malo gramatiku ![]() Zadnje izmijenjeno od: Disco. 02.07.2016. u 19:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1019 | |
Aiden Fierce
|
Citiraj:
Haha dobro sam se nasmijo hahah
![]() |
![]() |
#1020 | |
Premium
|
Citiraj:
sad je to odjenom "silovanje PCIe porta" i w/e, sad su se pravednici digli u obranu standarda, daj molim te 2. pogledaj si tko je potegnuo "3,5GB", isto pravedink koji je se eto sad odjednom proglasio katastrofu...ali samo kad je AMD u pitanju, kad nevidija to radi, to eto ne oštćuje portove jer struja koja teče kroz nevidiju je povećena izgleda ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|