|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
restart kompa pri pokretanju cd roma
Pozdrav Pri korištenju cd roma komp mi se restartira ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
aj za početak napiši konfu. jel ti napajanje dosta jako? Virusi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
nisam bio dovoljno jasan, do sad mi je sve štimalo, sumnjam da je virus s obzirom da antivrus nemoze pronaci nijedan a meni se komp restarta pri bootanju sa cdom, problemi su nastali kad sam utiknuo novu memoriju, međutim... sve radi komaptibilna je sa matičnom pločom, cd rom je lite on, matična ploča je gigabyte, i radili su skupa dosta vremena, oko 6 mjeseci od kad sam ih kupio, napajanje? neznam u to se ne razumijem ali sumnjam da je to, mislim da bih imaoo većih problema da je napajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ak se ne varam svakih 128MB rama troši 8W struje, ak si kupio novi ram i onda su nastali problemi, moguće da cd rom nema dosta struje i zato se komp restira, izvadi ram pa probaj dal se opet restarta ak da onda je stvar u nećem drugom, ak ne onda novo napajanje... inače ak antivirus ne prepozna niš moguće da nemaš najnovije defnicije ili loš program (naravno ak imaš virus). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Odpoji hard i floppy, skini novu memoriju. Ostavi samo CD-ROM. Uzmi neki boot CD i probaj boot-ati s njega. Kako se sada ponaša? Možeš probati staviti CD-ROM na drugu utičnicu od napajanja. Ako je sve OK, dodaj jednu po jednu periferiju i provjeravaj kako radi. Ako ne radi, probaj CD izvaditi i staviti na neki drugi PC.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|