|
|||||||||||
|
|
#22382 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
|
|
|
|
|
#22383 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Citiraj:
A i da moraju staviti, odoše cijene za 10% gore. |
|
|
|
|
|
|
#22384 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
To je poznata Opelova hrđa u kontaktu sa soli u zraku i visokom temperaturom ![]() Inače, službeni koji vozim, i koji je u principu rent-a-car, ima obavezno protupožarni aparat, a i uredno me zovu da dođem po novi kad ovom istekne rok upotrebe. Mislio sam da je to obavezno danas imati u autu.
|
|
|
#22386 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Zlu ne trebalo, u autu imam mali pozarni aparat od 2 kg oko 200 kn http://www.pastor.hr/ - Protupožarna Zaštita - Prah pod stalnim tlakom www.vatro-servis.hr/cjenik/ http://www.pevec.hr/prodajni-program...0-2kg-502011h/ Kataloški broj 501005H Vrsta sredstva za gašenje prah ABC Tip aparata stalni tlak Količina sredstva za gašenje 1 kg Masa aparata 2,3 kg Požarni razred prema EN3-7 8A | 34B | C, 2 JG Dimenzije (širina/visina mm) 85 / 290 Standardi HRN, EN3-7, PED
/connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
|
|
|
|
|
#22388 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Motor mora razviti veću temperaturu da zapali čestice koje se nakupljaju na DPF-u pa ubaci malo više goriva, kod Opela je problem bio u nekakvom materijlu pored DPF-a koji se znao zapalit. Bijela Insignia je kod nas izgorjela, sve u svemu - Insignia se ne kvari, ona se zapali! ![]() |
|
|
|
|
|
#22390 | |
|
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
uvijek čitam ovo tvoje od kud si poslo poruku od početka do kraja, vec me hipnoza neka oprala, stavi galaxy S17 16v GTX ko svi normalni ljudi Netko tko ima Focusa, ili ga je vozio, kao sa linka ispod, moze misljenje, nista ne znam o Fordovima, a stari mi se zakuco i hoce to. http://www.njuskalo.hr/auti/ford-foc...oglas-19105171
|
|
|
|
#22391 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#22392 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Za tu lovu ima i ugrađen plin, tu nemaš baš previše o čemu razmišljati. Za tu lovu se prodaju mali auti tih godišta skoro i to bez plina. SAMO Ford i plin se ne "vole", dobro pregledati stanje motora i koliko je to odradio na plin da su injektori mijenjani |
|
|
|
|
|
#22394 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
To opet info iz "prve ruke" (frendovog frenda ujak), ili? |
|
|
|
|
|
#22396 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#22397 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ono što tim testiranjima fali je long term test. Svaka nova guma u ovom "normalnom" segmentu je dosta dobra, ali kako vrijeme prolazi tako se neke pretvaraju u plastiku, neke se troše kao lude, neke premalo i slično. Na nižim temperaturama (7-15C) i kiši se tek vidi ogromna razlika. |
|
|
|
|
|
#22398 |
|
Premium
|
Glede izbora tog Forda s plinom koji i nije problematićan ali s tim motorom uffff jako spor i anemićan te da bi išao potrebno ga je opaliti jakooo po gasu vozio od prijatelja i osobno bi izbjegao taj motor pogotovo s plinom gdje kad ga se vozi na plin izgubiš još cca 10% snage i ako upališ klimu bolje ide Punto ![]() |
|
|
|
|
|
#22400 |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ne znam dal' je bolje pitat tu ili u temi za cajkane, ali ajde. Jel' zna netko koja te točno procedura sa vozačkom kod prelaska s naočala na leće. Pretpostavljam da moram ponovno na liječnički, no treba li još kaj riješavat na miliciji?
|
|
|
|
#22403 |
|
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Ma slika na vozačkoj je s naočalama i na liječničkom prije vozačke unesli samo naočale kao "pomagalo". A ne bi se htel' zezat oko toga jer sam ziher da bi mi cajkani ti prvo gledali.
|
|
|
|
#22404 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
3 frenda mehaničara koji su me često zamolili da ak imam vremena da im pomognem oko šrafanja u radioni, nadalje kvalitetni razgovori i objašnjenja u TIDALA servisu, i na kraju nekakav krug plinaša ali i mojih osobnih 250-300 000km odvoženih na plin . Zadovoljan ili trebam još? |
|
|
|
|
|
#22405 |
|
Premium
|
Iz iskustva jer vozim plin već par godina i imao aute od 55kw( na flanđu i direktni) i one od 85kw+ s istim sistemima.Na jaćim motorima se skoro neprimjeti ali na ovim manjima bogme i da. I sad vozim Astru G 55kw sa direktnim plinom i to isto neide preslab motor, a kad upalim klimu uffff, inaće nežurim i uvijek ukalkuliram više vremena glede odlaska/ dolaska ali kad treba preteći/obići kamion ili bus bogme to traje poprilićno.Volim potegnuti kad se može i uvijeti to dozvoljavaju ali s tim motorima cca 55-60kw to treba zaboraviti. Za umirovljenike dušu dalo ali.....(voziti se jeftino da) treba to imati na umu i pomiriti se s tim saznanjima. Treba malo prošunjati po plinskim forumima i temama te i uputiti pokoje pitanje glede Forda i tog motora te kako se ponaša na plin prije kupnje. |
|
|
|
|
|
#22406 | ||
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
To je signature. Pa di si kućo stara? Gotovo da te nema. Btw. Pazi za tog Forda Fikusa, frend ima i mana mu je teška zadnja vrata ( veli da džabe nabavio drvenu letvu da pridrži vrata) . Kaže da je zadovoljan i servisira u Buzinu. To je Golf GTE ![]() Neki dan sam zabrijao za Hankook Ventus RS3 rev 2. Poluslick Citiraj:
Slažem u potpunosti! Poslano s kompjutera iz kreveta preko interneta
__________________ |
||
|
|
|
|
|
#22407 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
S druge strane starkeljama ko moj stari i starijima produljuju bez problema na 100 godina, nema veze kaj ih pol ne vidi vise nist. |
|
|
|
|
|
|
#22408 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Prvi put mi je stara baba doktorica dala 5 godina. Sad, u 10. mj 2015. mi je dala 8 godina jer sam "FERovac koji stalno gleda u monitore i knjige". Glavno da je tražila od moje obiteljske doktorice potvrdu da sam zdrav i nenadrogiran (što sam ja morao ić pokupit), a nije me uopće ni pregledala nego mi je samo uzela parsto kuna za imaginaran papir. Po njoj, više nisam ni daltonist, odjednom više nemam nikakvih bolesti u obitelji, sve na papiru je prešarala. |
|
|
|
|
|
|
#22409 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Danas gonjo malu Hondu sa sekvecijalnim mjenjacem ;-) ![]() Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
|
|
|
|
|
#22410 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Ili u njih nekoliko? |