|
![]() |
#22291 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja to riješim drugačije. Kod nas ne postoji vozacka ni opca kultura pa sam s vremenom i ja postao takav. Prije par mjeseci (bio je snijeg) sam isao u city center east i prelazio preko pjesackog na nizbrdici tamo na Vukomercu di je novogradnja. Stari s Daciom Logan vozio presporo i lik iza u BMW-u mu trubi (vidi cuda ![]() I stari sroljo naglo skrene u ovu ulicu di sam ja prelazio pjesacki i skoro me pokupi. Kad evo ti njega, krene meni trubiti, pa izadje, psuje majku i nesto mrmlja, a baba u autu vice da se smiri. Ja rekoh: oš ti da te našamaram, daj budalo stara sjedni natrag u auto! I krene lik opet meni nesto srati, ja se zaletim i odvalim mu jednu odgojnu. Sjeo je u blato, a onda sa blatnjavom guzicom u Logan. ![]() Jednog sam htio samarati jucer na semaforu kad mi je trubio ko manijak kod Bille di se iz Banjavciceve ulazi u Heinzelovu. Jer eto njemu se zuri, a ja sam trebao na CRVENO izaci na cestu i ubiti sebe i razvaliti auto... Sve u svemu, katastrofa.
![]() |
#22292 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ama baš svaki put kad postoji neko vozilo na cesti mi trube da sta ja radim... Komotno razbit auto tamo i ispadne tip kriv ![]()
![]() |
![]() |
#22293 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Uskoro mi se bliži tehnički pregled vozila i osiguranje...nisam u zadnje vrijeme baš pratio cijene pa dal mi može netko okvirno reći koliko bi me koštao tehnički pregled, registracija i osiguranje vozila. Autić je dizel 74kw 2008 godište. I zanima me dal imam pravo na 50% bonusa ako mi roditelji imaju dva vozila u istom osiguranju ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22294 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22296 |
Guest
|
Kaj mi treba ako idem u USA da mogu tam vozit rent a car. Internacionalna vozacka? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#22298 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Ja osobno sam htio STAG 4 ecu, Hana dizne i to je najbitnije, isparivač je manje bitan. I točno tako mi je Pejki složio. Iako Barracuda dizne su skoro ista Hana. Problem tih "manje poznatih" marki je u budućnosti update i eventualni problemi, posebno što tu marku "dila" samo Silvio. Stag je već malo poznatiji, podrška je odlična, a i bit će i dalje, Dok neka top lista u LPG svijetu bi bila Prins, Brc, Landi Renzo/Lovato, Stag |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22304 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Slažem se, ne škodi imati. BTW, obavezno pregovaraj / žicaj popuste / govori kako imaš bolje ponude itd.
![]() |
![]() |
#22309 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22311 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22312 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
https://goo.gl/photos/dXCuXLmc38gvyeJS8 Predivan primjerak
![]() |
#22313 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#22314 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Bome,nemogu više gledat te das autiće na Nordu. ![]() Malo trkaćih strojeva za koje je staza i napravljena. ![]()
![]() |
#22315 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22316 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#22317 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() U Puli je krenula turistička sezona, Tesle, novi MustanZi (stvarno izgledaju wow uživo) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22320 |
Premium
|
Ovaj mustang je 2.3l ecoboost sa 3xx konja. Stvarno me zanima kako to izgleda uživo, imam prilike družiti se sa 2.0 ecoboost, šteta da ovaj mustang nije izašao prije par godina. Ja ako budem uzimao, to će biti punokrvni 5.0 pak. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|