|
|||||||||||
|
|
#22172 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
|
|
#22173 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Žena i automatik, ako do sad nije vozila, problem je ak se zezne pa pusti kočnicu, a zaboravi da auto ide tada, ili kod naparkiravanja, auto bolje krene ak pikne gas. Za tu lovu nemaš kaj razmišljati, smo taj robotizirani zna biti problem ak nije održavan (kvalitento ulje, kalibracija itd) |
|
|
|
|
|
#22174 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#22175 |
|
Brat od Đon Vejna
|
Dali netko ima iskustva, sluuuucajno ![]() Kako se sarafe ekscentricni vijci koji se koriste na adapterima 4x100 na 5x112mm rupe? ![]()
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 09.06.2016. u 00:14. |
|
|
|
|
|
#22179 |
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Jel me odrao ili nije... Bio malo servis punta 2 i evo specifikacija. Ja kupio polovno: 1. 2 retrovizora Fiat original. 2. Hladnjak - goli isto original. 3. Skarice brisaca sa motoricem. 4. Svijetlo za registraciju. Skidao djelove sa nekog Talijana iz 2003 sx vezija sa ABS i klimom, uglavnom cijeli auto bio ko iz apoteke pa tako i djelovi... Kupio novo: 1. Kayaba 2 prednja amortizera. 2. Shell Helix plus 4/1 10w40 3. Fiter ulja 4. Lezaj amortizera x2 5. Nosac amortizera x 2 =================== Uz izmjenu svega gore kupljenog radjeno je jos sljedece: 1.Skidanje tapaciruga sa svih vrata i ciscenje gdje staklo ulazi/izlazi te mehanizma od kvaka jer se nisu vracale glatko itd... 2. Saniranje zastite odozdola, zagreblo se malo od ciglu na prtenom putu. 3. Blago ravnanje nosa haube i namjestanje amblema Fiat u svoje mjesto. 4. Blatobran na 2 mjesta "zavaren" vise radi estetike jer je pukao od udarca gore iznad tablice u utoru gdje se jedva i vidi.. 5. Podmazivanje mehanizma svih vrata da ne skripe/struzu kod otvaranja. 6. Pregled letve volana i podmazivanje gdje je sta trebalo. Znaci izmjena svih dijelova i ovo napisano "za ruke" je coltano 500kn. |
|
|
|
|
|
#22182 |
|
Premium
|
Je... kad se covjek malo bolje razmisli dobro sam i prosao. Bilo je tu dosta posla samo oko mjenjanja dijelova a gdje sve ostalo rastavi/sastavi... Inace za sve te dijelove sto nove sto polovne izbuljio sam 1.800,00kn, bem ti kolica.... to jedan i5 6600K ![]() |
|
|
|
|
|
#22183 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
To je Ultra malo para za taj posao... sigurno neko pošteni beliscanin, da je netko iz Valpova radio bilo bi 1000 ![]() Poslano sa mog SM-G930F |
|
|
|
|
|
#22184 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Dobar majstor(čovijek) tako radi kako bi privukao mušterije i dobio preporuke i za još kandidata što je pohvalno i naravno za svaku preporuku, i još ako je sve super odrađeno eto ti majstora za održavati cijeli auto netraži dalje![]() Ima još takvih ali su rijetki uglavnom gledaju kako da što prije sfušare i budu što prije gotovi da uzmu pare i drugog kandidata za oderati mu kožu ![]() |
|
|
|
|
|
#22185 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Ako vidite ovaj auto, bježite Slobodno mogu reći da je to najgori vozač ikad. Iza njega sam se vozio nekih 200-300 metara. http://postimg.org/image/6dr020fgr/ Dakle, skretanje iz Ilice u Nad lipom- bio je u skroz desnoj, uzeo kontra luk preko pola lijeve trake (skoro pokupio auto u toj traci) i skrene. U ulici Podolje je pokušao obići ženu na biciklu 3 puta, 3 puta se skoro (cca 1 metar) zakucava u auto iz kontra smjera i vraćajući se u svoju traku skoro gazi ženu na bajku. Ovo na slici je pokušaj četvrtog obilaženja. Nakon toga je otišao u drugom smjeru, nisam ga više vidio. Njemu treba oduzet vozačku. Lošije procjene i vožnju već dugo nisam vidio. Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 09.06.2016. u 09:31. |
|
|
|
|
|
#22186 |
|
Bazinga
|
Isto kao i ovom. https://goo.gl/photos/gVoN5zv3vxiHajGF9 Nisam snimao cijelu vožnju, ali ovdje se vidi u nekoliko navrata kako mu auto "bježi" van ceste. Long story short, pijan do te mjere da se i on sam njihao za volanom i dok sam ga zaobilazio malo više je skrenuo s ceste i vjerojatno malo zaorao s donjim dijelom auta.
|
|
|
#22189 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#22190 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Frend je zvao policiju, policija zaustavila tog kamiondžiju koji je divljao po Zagrebu i pitala frenda da li ga želi tužit. On njima kaže da pogledaju tahograf a oni kažu da ako ga ne želi tužit da neće to radit ![]() |
|
|
|
|
|
#22191 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
šta se desilo poslije ne znam jer je frajer tak teturo po slavonskoj da sam opalio niža-gas i pobjego što dalje od majmuna, ali su me uredno ispitali di sam sada točno u trenutku prijave i da će obavijestiti najbližu patrolu, koji auto, koja tablica... |
|
|
|
|
|
#22192 | |
|
Premium
|
Pa vjerujem da bi bilo sigurno 100€ pa nagore... inace za sitnice ili manje stvari Moto Mania cesto ima kakti akciju, izmjena glavnog kocionog cilindra prosle godine je bila djabe tj. 50kn jer je kupljen kod njih i za 1h je bilo gotovo. Citiraj:
Je, sve tip-top odradjeno da bi rijec rekao... jos usisao i oprao auto full. Sad me jos ceka zamjena zadnjih opruga i amortizera, sam da se prvo financijski opravimo od ovoga ![]() Otkriveno da je prvi vlasnik skratio zadnje opruge za 1-1.5 kruga i sad posto su naprijed novi amortizeri onako na oko se vidi kao da je zadnji kraj zericu spusteniji nego sto bi trebao biti. Vec sam na muci dali prodavati auto ili tjerati dalje, presao je oko 215.000km, motor odlican, nikakvih kvarova. Trosi 5l pa i nesto mrvicu manje na duzim putevima, ne gubi ulje, nema hrdje nigdje ali eto... Prije 5g mjenjano je remenje, korpa kvacila itd.. sve oko toga, prosle glavni kocioni cilindar, crijeva, pakne, 2 releja neka jer nije dobro punio akumulator, sada ovo sve gore. Ipod motora je sve jos tip-top, sad kada je letvu volana provjeravao gledano je sve i nema anomalija nikakvih. Kako bih rekao, odlaze ili se ishabaju ti sporedni sustavi na autu ili kojekave sitnice ko sto su zahebavale kvake na vratima ili skarice brisaca bile ishabane tako da kad se ukljuci 3 brzina brisaca onaj od vozaca uredno tuce po retrovizoru a jednom je ostao i visit vani i nece nazad sam a pljusak... izlazi van i vracaj brisac na sajbu ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22193 | |
|
Premium
|
Citiraj:
svi u Beliscu su ok osim peje. Tamo ne bi ni kolica dovezao nakon onih muljanja sa brojevima šasije i velikog servisa gdje naplati a ne promjeni ljudima vodenu pumpuŠto se tiče puta ja ne bi mijenjao ako je sve ok. Kupit ćeš nešto drugo i opet ulagati iz nule Poslano sa mog SM-G930F |
|
|
|
|
|
|
#22194 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#22198 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
#22199 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Sreo sam i ja ovog Kingpina. Bio je pored mene, ali sam ispalio svoju Ibizu na semaforu i ostavio ga iza ![]() Još su mi vrh onaj Mercedes Džani i Bujanec u četvorki coupe Onako, viri ispod volana ![]()
|
|
|
#22200 | |
|
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Vlasnik postaješ tek nakon što platiš u poreznoj upravi porez na taj kupoprodajni ugovor ![]() Dok ne platiš porez, kupoprodajni ugovor samo ovjeren kod bilježnika NIJE pravovaljan dokument za dokazivanje vlasništva nad motornim vozilom.
|
|
![]() |
|
|