|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() Imam dfi lan party nf4 ultraD s939 ploču i na njoj nema serial porta gdje bi priključio onaj prijemnik od daljinskog što sam dobio uz sky star 2 karicu, jeli to moguće da nemam taj serial port ili sam ja čorav? šta da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: sky star 2 i serial port ??
Citiraj:
jednostavnim posjetom dfi-ovim stranicama s dva klika dosa san do stranice tvoje maticne (evo ti link ako ti je lino potrazit) kad si tu lipo pritisnes ctrl+f i upises "serial port i pazi ovo" - on te baci na redak: Citiraj:
vidin da si nov tu pa da znas za ubuduce pitanje na forumu postavlja se tek nakon sto si se barem malo potrudija nac odgovor, a ne odma da si se potrudija procitat bilo koja pravila prije postanja to bi zna
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
a jesam se usrećio s pločom ludnica živa........ : nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...to jos nekako,ali kako da ja stavim ss2,tv karticu,zvucnu i modem u 2 je*ena pci utora koliko ih ta ploca nudi,nabijem njih i njihov layout ovo vrijedi za sve novije ploce sa malim brojem pci utora....
![]() |
#6 |
Registered User
|
pa jel nemaš zvuk na matičnoj već.... a kad ti treba tv kartica izvadiš ss2 pa kad ti treba ss2 izvadiš tv.... heheheh... ma poremećeno.. na prastaroj iz 99 godine msi ploči imam 5 tih utora a na ovoj ........ ma užas..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
E pa pričekaj ta izađu te kartice za PCIE utore pa onda kupi nove, LOLOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: sky star 2 i serial port ??
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
eo slika pločice serijskog porta kojeg sam nabavio, samo što opet neradi, našao sam na ploči dolje izlaz za serial port ali manjka jedna kučica ako me kužite, ima manje jednu iglu... svejedno sam ga ušteko, instalirao girder, al niti su ga win prepoznali niti ništa... http://tinypic.com/f9kvba.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Imam ti ja 3-4 komada. dam ti dzabe. Inace sam iz pozege a ti si vidim iz slavonije pa se mozemo dogovorit... ![]() By the way: mora ti falit jedna iglica... I, da enablaj u BIOS-u serial port... mozda ti proradi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
ma nevrijedi ti kupovati taj kbal jer taj daljinski ionako radi samo sa DVB Viewerom a sa svima ostalim programima imas problema s pluginovima i ostalim s.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
jesi siguran da si na pravu stranu ukopčao u matičnu?? |
![]() |
![]() |
|
|