|
|||||||||||
|
|
#21872 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Vraćao se jučer s morene, resetirao BC u Gračacu, stara cesta, slika snimljena pred Karlovcom gdje je bila kolona. Autek je bmw 116 d. Da sam htio, moglo je to i dosta niže. Al nisam ga štedio gdje god sam mogao. Fakat troši ko upaljač. ![]() ![]()
|
|
|
#21873 | |
|
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#21875 | |
|
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Kad je klima na Auto modu(kad je sve na automatici) zatvara klapnu tj uključuje recirkulaciju kada "osjeti" Duju ![]() I ne bi vjerovao al baš sam kod Duje skužio da stvar i funkcionira. Izašao ti on pred mene i po gasu a iza njega oblak dima. Čim sam došao do oblaka čujem samo lagano klik i ništa nisam osjetio ![]() Odlična stvar. G3 via Tapatalk
|
|
|
|
#21878 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#21882 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
nemoj piletinu na kante molim te jedini ispravni način za kvantitativne usporedbe piletine su pečeni piceki s ražnja ![]() jel uzeo tko gume s abrakadabre sad dok je bilo ovih 20% popusta? zanima me koji DOT šalju. |
|
|
|
|
|
#21883 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
|
|
|
|
|
#21884 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Baš si gledam, da sad kupujem auto ne bih znao što da kupim. Svi novi modeli su nekako bezveze. Eto, u obzir bi mi išao A3 limuzina ali benzinac, Mercedes C ili CLA isto benzin i možda CX4 mazda. Za potrošnju me briga, benzinac je jeftiniji za održavanje. Ne znam, nekako u zadnje vrijeme nema lijepih auta ( subjektivno ) a da nisu 40 k eura naviše. :/ |
|
|
|
|
|
#21890 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko pratim koncepte i sl., mladi dizajneri u Volkswagenu imaju dobre ideje, ali te ideje dođu do nekog konzervativnog na vrhu i završe u smeću, pa izleti ono što izleti... http://www.carbodydesign.com/tag/volkswagen/
|
|
|
#21891 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
SRV je prvi počeo..... )))To me podsjetilo na onaj vic di lik kupuje jugića novog. I pita prodavača da li ima klimu. Veli prodavač:ima. Onda kupac pita da li ima kožna sjedala. Veli prodavač: ima naravno. Onda opet pita kupac da li ima tempomat i sportska sjedala. A prodavač opet kaže: ima i doda: imate i gumb na koji vam izađu van krila pa možete i letjeti. Kupac se onda zapjeni i veli prodavaču: jel vi to mene zajebavate? A prodavač mu odgovori: pa vi ste prvi počeli ![]() |
|
|
|
|
|
#21892 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Ljudi mi cesto ne vjeruju kad me pitaju prosjecnu potrosnju koja je 6.5 na 330xd e90 Ta potrosnja je isklucivo autocesta (95%) + grad (5%) jer auto uglavnom vozim na dalje dionice ili stoji u garazi pa provozam po gradu tu i tamo da ne stoji previse. I to je potrosnja zadnjih 30000 km Voznja je normalna po gradu nikad ne vozim brzo jer nema ni smisla a na autocesti se ne stedi jer i tako ne cini neku razliku vozis se u tom autu 120 ili 150 Nisam nikad probao taj 316d vozit, nije bas cest na cesti. Probao sam 318d i 320d i mogu reci da ovaj 320d mi se cini kao neki optimum za trojku. 330d je fenomenalan auto ali za otvorenu cestu. |
|
|
|
|
|
|
#21897 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja ne kužim kaj ti ne kužiš. Dakle vozim se starom cestom zadnji dan produženog vikenda. Manje više neka kolona. Gdje mogu, stiskam i pretičem. Gdje ne mogu, vozim se u koloni. Gdje nema gužve, stiskam i vozim se fajn prek ograničenja dok opet ne dođem do neke kolone. Ne divljam na cesti, ne zabijam se ljudima u guzicu, ne grizem, ne vozim se na nož, nisam seljačina. Tak da fakat ne znam kak bi uspio natjerat taj auto da troši 10 l u tim uvjetima. Jedino da ga vozim u drugoj eventualno na 5 k okretaja. Ili 200 kmh po autoputu. A da sam se vozio ko penzić, ko što sam rekao, moglo je to i manje.
|
|
|
#21898 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
|
|
#21899 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Normalno da po gradu troši više. Ali kombinirano, kad zbrojim prosječne potrošnje u zadnjih godinu i pol je oko 7 litara. Svako točenje je do vrha i djeljeno s pređenom kilometražom. ![]() |
|
|
|
|
|
#21900 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ko god se vozio Karlovackom prema Zg ovu nedjelju je mogal trosit ispod 4 litre sa skrtim dizlom. Od Karlovca do Zg se vozilo u koloni koja je isla 60-70 i to bez cekanja na naplatnima, prvi puta to dozivio. Na staroj je bio krs. |
|
|
|
![]() |
|
|