|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
(riješeno) System lockup
Sinoć sam bio surfao po webu i nešto odigrao. Kasnije sam nešto popisivao kad odjednom mi lokalna muzika je počela da šteka a tako i miš i sve ostalo(PC iz moj komp)a BSODa nije bilo. Sve se zamrzlo,restarta se nije desio a mislio sam da 1.3 v je procu nedovoljno a mjesecima je držao super stabilno čak kroz testove. Stisnuo sam tipku reset pa provjerio Event kad u njemu sve Error vezano za disk(The*driver detected*acontroller error*on \Device\Harddisk1\DR1) Na cmd mi baca za HD1 moj sekundarni Seagate od 2 TB a ako netko pita virtual memory je isključen sa SSDa i prebačen na Seagatea. Što mi je sljedeće da radim. Aida64 mi pokazuje sve zeleno za oba diska. RAMi prolaze memtest Ili možda jednostavno je vrijeme da ga rastavim,očistim od prašine(već se dosta nakupila) pa provjerim Sata kablić. Proc nikad nije prelazio 75C pri bilo kakvom loadu bio on sa OC ili ne. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 31.05.2016. u 07:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Meni se to jučer dogodilo kad sam igral Overwatch. Digao sam malo voltažu procu i nije mi se od tada srušil, bez obzira kaj sve druge igre rade bez problema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Jer da je proc onda bi bacilo drugu grešku u Eventu. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
@Mario92 Koji je kod tebe bio error u Eventu kad se desilo? Sent from my Nexus 6P using Tapatalk #EDIT 2 Udrio /sfc scannow pa našlo nešto u par navrata pa reinstalirao par drivera poput SATA/AHCI,LAN i Nvidia drivera Zasad radi uredno vidjet ćemo kako će dalje Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 31.05.2016. u 20:11. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|