|
![]() |
#19081 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
#19082 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Pogledao Misconduct i Triple 9. Preporučujem. ![]() http://www.imdb.com/title/tt3658772/?ref_=nm_flmg_act_2 http://www.imdb.com/title/tt1712261/?ref_=nv_sr_1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19083 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#19085 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19086 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19087 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
Kapetan amerika - civilni rat - 2/9 - i to samo zbog zenski u filmu :P inace ide 1/9 Betmen v Supermen - 1/9 Ded pul - neznam sta rec... 1/9
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#19088 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Šteta za Civil War,mislio sam da bude puno bolji. Od svih tih superhero sranjola zadnjih par godina ,jedino mi je Winter soldier bio dobar film.Imao je dobru priču,ovo je sve tragedija. sad čekam Apocalipse!
![]() |
![]() |
#19090 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
BVS je definitivno govance (kao što sam predvidio). Jedino što je dobro je jedna akcijska sekvenca s Batmanom. Netko tko nije upoznat s materijalom iz stripova bi mogao reći da je dobar kao akcijska drama, ali sumnjam da ima i takvih. S druge strane, Civil War je u potpunosti glediv i tematski povezan s ostalim Marvelovim filmovima (što je i bilo za očekivat). Za razliku od BVS, znaju kako zadržat pažnju gledatelja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19091 | |
Premium
|
Citiraj:
A Civil War je nekako premlak.Čini mi se da redatelj ni sam nije znao kaj bi stavio u film,pa je ispao predug,previše dijaloga,akcija ništa posebno. Ne znam.Nije mi sjeo kao Winter S.
![]() |
Ma BvS je ok za nekog klinca.Da sam klinac bio bi mi odličan.
A Civil War je nekako premlak.Čini mi se da redatelj ni sam nije znao kaj bi stavio u film,pa je ispao predug,previše dijaloga,akcija ništa posebno. Ne znam.Nije mi sjeo kao Winter S. |
![]() |
#19093 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#19094 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
|
A Civil War je nekako premlak.Čini mi se da redatelj ni sam nije znao kaj bi stavio u film,pa je ispao predug,previše dijaloga,akcija ništa posebno.
|
![]() |
#19097 |
~~~
|
BvS je toliko toga usrao da se covjek pogubi za pocetak, pocetak filma, upoznavanje Ass-mena ljudima, vidimo mlati se u zraku s nekime taj netko ispadne da je gen.Zod, na kraju ispadne da je samo on bio i da je umro e sad lamataj me sibom al kolko ja znam bili su Zod, Ursa i Non, i nisu umrli u kvazi gradskoj borbi vec na ledenjarima jer su samo tamo i bili ranjivi zatim kakav je ono glupi svemirski brod koji izgleda ko gusjenica ? i jos najbolje stoji u centru grada ko restoran, nit ikakve vojne zastite nit sigurnosna zona NULA i da neidem u sitnice jer ih ima mnooogo, kao npr Šišmiš postaje Iron man ![]() no otkada su Metropolis i Gotham susjedi ? ![]() i to jos tako blizu da ih djeli rijeka... mislim ocaj oooocaj jedino mi je bilo ok najava Doomsday-a, e sad ce nastavit pricu s njime ili neku rekreaciju njega gdje Ass-man umire pa se pocjepa na... kolko je ono bilo 5 njih ? ------- a ovaj kapetan dosadnjakovic i njegov dosadan baki, uhhh tim gore sto Vision ima tak glupu ulogu u filmu... sve se svelo na melodramu a pauka i mrava necu ni komentirat... samo znam da sam najvise gledao Skarletu i onu Olsen ce joj kad pod suknju kamera dati bolji detalj ![]()
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#19099 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
izgleda sve što zadnjih 12 mjeseci izašlo smeće pogledao ride along te 2 solidna komedija kevin hart jedan od rijetkih današnjih glumaca koji može nasmijati the intern - dosadan film sa velikom dozom američkom pretjerivanja the trust - ništa posebno nicolas cage neuvjerljivi dok elijah wood iritantan the 33 - malo prespora radnja zanimljivi ako tražite nešto drugačije za promjenu the 5th wave - smeće the hunder games part 2 - najlošiji u serijalu spitlight - odličan film jedino malo prespora radnja daddy's home - mark wahlberg te will ferrell iritantni glumci sa ispranim forama, marka ne mogu smisliti u komedijama forsaken - solidan the salvation - iznenađujuće dobar film mads mikkelsen ovako i onako od james bonda među top glumcima the immigrant - dobar film ali previše patetike victor frankenstein - ništa posebno dirty grandpa - 3 fore man in black 2 - možda najbolji u serijalu daydream nation - očekivao neku malo odrasliju dramu romantiku spalo na teen dosadu black death - solidan film za pogledati the fifth estate - iza heroja krivu se mračne sile, vrti se film oko wikileaks-a, Julian Assange makar bio heroj u razotkrivanju cenzure ipak samo čovjek nezasitnim egom ne mari za nevine ljude itd... bone tomahawk - dobar film preporuka samo spora radnja traje preko 2 sata tpb afk the pirate bay afk - kako ego može pokoriti čovjeka, djeca u borbi za slobodu going clear scientology and the prison of belief - pranje mozgova concussion - dobar film jedino iritantnim naglaskom will smitha koji je po meni nepotreban deadpool - jedna fora manje od dirty grandpa znači 2 deep web - dobar dokumentarac koji se vrti oko slik road, njegovog navodnog vlasnika do politike koja prljavo igra da se domogne cilja koji nije nužno pravedan i istinit |
![]() |
![]() |
![]() |
#19100 |
~~~
|
12mj ? Probaj 10 godina ak ne i vise
![]() |
![]() |
![]() |
#19102 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Black mass 5/10, predvidljivo dosadan mafijaški film. Sent from my A0001 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#19104 |
Premium
|
Humweed! Misliš na Dark Sidea?To budu po meni garant prvi Justice League,jer je on malo prejak samo za Supermana. I o tome upravo govorim.Sada budu riješili njega u prvom filmu,i što onda ostane? Justice League vs Justice League,pa da konačno okončaju to mučenje gledatelja.I Avengers vs Avengers! Ponestaje im negativaca!
![]() |
#19106 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
koja mi je bila legitimni wow. Ovako je dobra zabava za odmorit se i zafrkavati s društvom. Ocjena 7/10 X-men: Apocalypse
Kao netko tko je išao gledati film bez nekog prevelikog znanja o priči bio mi je zabavan. Efekti su jako dobri, humor nepretjeran, najviše mi se svidjela scena koja mi je bila legitimni wow. Ovako je dobra zabava za odmorit se i zafrkavati s društvom. Ocjena 7/10
![]() |
#19107 | |
~~~
|
Citiraj:
Ima prica i igra po njoj Death and return of Superman Ima i crtic iliti animirani film Sman Doomsday Na to sam mislio, a to mi se cinilo dio ovog filma samo film je pre zasran da vise nist nema smisla, jer doomsday treba ubit smena i rascjepat mu "licnost/bice" na vise razlicitih "super bica" dok se pravi crni smen na kraju ne vrati i "spoji" u originalnog
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19108 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19109 |
~~~
|
Pa kazem film je mnogo tog izmjenio Imas Zod-a a nema Urse ni Nona Imas njegov brod wtf pa oni su pobjegli iz fantomske zone Imas Doomsdaya koji nije uopce nastao ovako Imas Gotham u susjedstvu Metropolisa Mislim retardiran film do jaja
![]() |
![]() |
![]() |
|
|