|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
PowerColor X800Pro
Naime kupio sam ovu grafičku za agp pa me zanima jesam li pogriješio u odabiru za 1731 kn iz bing računala?Naime 256 mb gddr3 256-bit.Prije sam imao Club 3d 9600XT i bio sam jako zadovoljan te se bojim da pošto je jeftina da nije možda škart jer je inače 2500 kn GeCubova.Čitao sam neke članke i hvale je sad ne znam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
dobro si prošao ![]() odlična je to kartica, pojeftinila je zato jer dolaze nove serije kartica...a tu je i 6600GT |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
To sam i sam razmišljao o kupnji napajnja ali sad nisam baš pri lovi a razmišljao sam o tagan napajanju od 400 w pa naviše ali su skupi a svi kažu da su odlična napajanja.Ovo ms šta je u sigu dobro me služi te nisam imao većih problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Vec za jedno 400 kn se moze dobiti poprilicno dobro napajanje . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Chieftec 410w bi ti bio ok sigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Ja vozim X850XT i tri optike na (n)everpoweru od 400W ![]() JA ću sebi vjerojano uzet antec od 480W. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Primjetio sam da kad recimo igram neku zahtijevniju igru npr. half-life 2 ili farcry i sa uključenim svim deteljima na ultrahigh temperatura proca poraste nego kad igram pes 4 ili call of duty.Oću reći da vjerovatno zbog bolje grafičke koristim puni ili veći potencijal proca.Kućište mi je otvoreno i kad igram NFS ili farcry temperatura bude 46 a kad ifram pes 4 33C |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
s tim da i zagrijavanje grafe ovisi o temp kučišta i proca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
novo napajanje bi svakako dobro doslo.
![]() |
#17 |
Guest
|
pa nisi valjda mislio da će taj kukavac ms od 300W pogonit clockanu konfu sa x800....mijenjaj to odmah....najmanje fortron 350W!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Stalo bi. Vent od 8cm je na stražnjoj strani napajanja, a vent od 12cm je na donjoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Nemre biti na gornjoj (osim ako ne okreneš napajanje). Kaj se tiče ventilatora, većina napajanja ima jedan 8cm na stražnjoj strani ili jedan 12cm na donjoj strani. Postoje i napajanja koja imaju i 8cm i 12 cm vent, a postoje i ona koja imaju dva ili čak tri 8cm venta. Uglavnom, ako misliš uzeti npr. napajanje Fortron 350W s 12cm ventom, ono će bez problema stati u kućište. Kaj se tiče MS napajanja.....šrot kakvog nema, a za LC ne znam, nikad ga nisam imal, niti poznam nekoga koga ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
nemoj lc....klasa ms-a i jnc-a....čitaj shrot chieftek, fortron, coolermaster, sharkoon, tagan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Problem je šta sam kratak s lovom a najradije bi uzeo tagan ali..... |
![]() |
![]() |
|
|