|
|||||||||||
|
|
#21661 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa dobro, kaj vi radite tim autima? ![]() moj focus mk2 ima preko 200tkm,nistane skripi niti vibrira.
|
|
|
#21662 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
|
|
|
|
|
#21664 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#21666 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
|
|
|
|
|
#21667 |
|
Premium
|
Automatik, 204 KS. Vuče ko blesav. Oprema je GT, dakle ima sve živo. Najbolji dio mi je panoramski krov. Za održavanje pojma nemam jer je prije prodaje prijašnji vlasnik napravio kompletan servis (priložio račune i sve). Od tada je napravio 4000 km i ima samo riječi hvale. Zasada su mu najveći trošak bile gume (Continental SC5) koje u 18" dimenziji nisu jeftine. ![]() Ma kakvi, sad imam problem sa nosačima motora. Originalni su procurili pa je motor "pao" i izglodao crijevo intercoolera. Stavio sa prvo Sasic, pa onda Bilstein nosače, ali kod oba mi motor vibrira u leru. Izgleda da će mi jedino riješene biti originalni. U međuvremenu sam naletio na udarnu rupu i imao neplanirani trošak za dvije nove gume. Uglavnom, cirkus... Zadnje izmijenjeno od: Garro. 17.05.2016. u 22:30. |
|
|
|
|
|
#21669 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
veselo veselooo za nosace motora, samo lemforder, obrati se andjelku u Lageros, kod njega sam dobio cijenu od 270kn za originalni uljni koji sam dobivao cijene od 500kn kod ostalih trgovaca. |
|
|
|
|
|
|
#21670 |
|
Premium
|
Čitam po netu da svi zamjenski nosači imaju drugačiju karakteristiku od originalnih i da motor u leru vibrira. A tko proizvodi originalne, nitko nije napisao. Uglavnom, ako netko zna koji/čiji su nosači za 1.9 TDI 130 KS motor (oznaka AVF) za Passat iz 2001. ili zna nekoga tko bi mogao znati, neka mi se javi, ima pivu. Ali prvo zovem Anđelka. ![]() edit: zvao Anđelka, zbilja ok tip. Kaže mi da jednostavno nema odgovarajuće zamjene za lijevi nosač motora, izbor mi je ugraditi original ili trpjeti trešnju u leru. Desni nije problem, Lemforder je nekih 470 kn (original 980 kn). O zabava... Zadnje izmijenjeno od: Garro. 18.05.2016. u 11:43. |
|
|
|
|
|
#21672 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zadnja dva dana sam se malo zaigrao ovom igrackom. Neke stvari su me iznenadile neke razocarale. Kvaliteta izrade se popravila ali je i dalje to nekako jeftino. Nekako sam ocekivao kvalitetninu unutrasnjost. Iako nema nekih cvrcaka a buka vjetra je iznenadujuce niska. No ako je krov dolje sve preko 120 km/h je previse. Ono sto me iznenadilo koliko ga se civilizirano da vozit po gradu. Ok, ako se prebaci u track mod i ugasi tc pokupit stup nije nikakav problem ![]() Takoder, potrosnja je nesto sto me iznenadilo i to ugodno. Parsto km autoceste, mirne voznje 120-140km/h i potrosnja se uspije spustit ispod 11 l No kreni stani voznja u gradakoj guzvi ubija i potrosnja ode na oko 14-15l Takoder ugodno iznenadenje je sto je poprilicno krut za americanski kabrio. Manje ugodan je ogroman krug okretanja i vidljivost van auta kad se treba parkirat. No zato su tu kamere. No opet... I za kraj, ima zbilja predivan zvuk koji izaziva ovisnost. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#21673 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Uffff prava kolica i svaka čast na odabiru "konjića zvanog Mustang"![]() |
|
|
|
|
|
#21674 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Auuuu koja ljepotan od auta. Da je izašao 3g ranije, jedan bi se nalazio ovdje u Puli, samo je pitanje da li bi bio GT ili Ecoboost. A da naše trošarine nisu tolike velike, bilo bi pitanje mjeseca kada bi se sada tu našao ![]() |
|
|
|
|
|
#21676 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Vratio se maloprije od Branimira i lik je stvarno OK ... uglavnom, desna žarulja je bila u totalnoj banani (bacala je već lagano ljubičasto), a lijeva je pulsirala i nije svjetlila nikako pa sam rekao da zamijeni obe, a usput, kad je već skidao branik i vadio kućišta svjetla, stavio je i bijele pozicije... uglavnom sad su gore Philipsove d1s (mislim 4200 ili 4300 K) i sve skupa (žarulje + rad) je naplatio 600 kn, garancija dvije godine ![]() PS. Za idući tjedan sam još dogovorio poliranje farova. |
|
|
|
|
|
|
#21678 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() Ništa nisam ni čuo ni vidio... osim ako nije tamo kod taxista |
|
|
|
|
|
|
#21681 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bit ce da je ovaj kaj je isal sa Velsajma presal na rano crveno i taman se netko pozuril na rano zeleno sa rotora. Ak je ovaj izletil u park onda sporo nije isao sigurno.. Prolazil sam tamo oko 20 do 10 i nije bilo niceg onda. Ne volim skretat sa Velesajma jer je odvratna grba negdje oko tracnica i moze skroz poremetit auto ak se brze uleti. |
|
|
|
|
|
#21682 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
|
|
|
#21684 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
I onda nakon toga jos ogroman skoro okomit komad asfalta kad uđeš u ulicu. Mora da mi ovi iza skidaju sve svece kad sporo prelazim prek toga. |
|
|
|
|
|
|
#21686 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Imam pitanje u vezi probnih tablica. Naime, našao sam na stranicama MUP-a obrazac koji trebam popuniti, uplatiti u proračun, kupiti biljege i sve što je tamo navedeno... Mene zanima da li se te tablice odmah dobiju? Ovo mi je bitno jer bi ih htio dobiti isti dan posto auto moram odvesti iz Zagreba u drugu zupaniju tj. grad...
|
|
|
#21688 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma znam da su savitljivo sranje Osiguranje vozila, ono osnovno se prenosi na mene tako da ne bi trebalo biti problema. Budu li trazili nesto van onoga sto pise na stranicama mupa, probit cu nekoga tamo. hebu te za oosbnu, putovnicu, tablica, ahhhh. Sent from my LG-D802 using Tapatalk
|
|
|
#21689 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
vi koji imate, koristite li start & stop sistem? ja osobno ne, pogotovo jer sam u gradu i smatram da stotinu puta paljenje gašenje nije zdravo, potvrdili su mi i u servisu moju logiku, kako vi stojite s tim?
|
|
|
#21690 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Baš sam isto pitao dok sam bio na probi novog X1. Kaže mi čovjek da nisu klasični akumulatori u tim autima. Ne znam kako kod ostalih, ali kod BMW-a se navodno za ponovno paljenje koristi energija akumulirana od kočenja. Sad je samo pitanje kako to sve utječe na alternator, ali uvjeravali su me da nema nekog utjecaja.
|
![]() |
|
|