|
![]() |
#21601 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja nažalost (ili srećom) nemam tu nikakvu moć odlučivanja. Sve što ću, nadam se, moći odlučiti, je koji će se auto nabaviti. Razmišljam da će rabljeni, par godina stariji, bolje opremljeni auto više klase, biti bolji izbor nego novi auto, niže klase, sa slabijom opremom, iz salona. A leasing se ionako može dogovoriti kod svakog trgovca rabljenim autima. Dok se oni dogovaraju, ja čitam reviewe auta...i svi su dobri na svoj način...
![]() |
#21602 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja uopce ne kuzim kako i sto ti radis. Auti na firmu se kupuju novi, moraju biti pouzdani i sa osiguranim servisima za vrijeme leasinga Sve drugo je burek. Ako si ti zaposlenik, i firma ti oce placati auto, neka ti daju allowance za auto i ti kupis sebi sto hoces a da ti se uklapa u taj iznos. I mirna bosna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21603 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
I zasto bi auto star pola godine sa 5000 km bio burek?
![]() |
![]() |
#21604 |
The mighty pirate
|
Ajd još jednom...radim za stranu firmu. Da bih mogao naplaćivati svoje usluge u RH, moram raditi u svojem d.o.o. Strana firma mi plaća trošak rentacara i goriva i putnih troškova i svega kad im napravim račun. Rentacar je bio njihova ideja i njihov uvjet. Sad skupljam sve opcije, da im se može prezentirati i opet je na njima da odluče što će napraviti. Što se mene tiče, rentacar mi je zakon. Ni brige, ni pameti. Toči i vozi. Vjerujem da im je jedini problem to što ne znaju na koji način ovdje auto kupiti, na koga registrirati i tko će i kako plaćati sve troškove održavanja, skladištenja guma i sl. U taj dio se ne petljam i to trenutno istražuje domaće predstavništvo. Bajdvej...jel ima kakvih glasina o novom Megane karavanu i Talisman karavanu. O prvom se ništa ne priča, a drugi je bio na auto showu, ali ga domaća stranica još uvijek nema na popisu.
![]() |
#21607 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Prvo, "all inclusive" leasing je standard, tako sam i ja kalkulirao kad sam imao deal sa strancima i svoju firmu. Samo trebaju reći koliko para im je prihvatljivo mjesecno. Rental je noćna mora iz više razloga, primarno cijene. Oba karavana stižu, prvi je mislim vec u cjeniku, drugi stiže jako skoro, gledam iz istih razloga. ![]()
![]() |
![]() |
#21608 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#21609 | ||
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
jednostavno im ispostavi racun za svoje troskove auta, ti auto kupis na rate, platis osiguranje, prosjek goriva i ciao. i ispast ce njih jeftinije a tebi ostaje auto u tvom vlasnistvu gdje jos uvijek imas neku vrijednost kasnije. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#21610 |
The mighty pirate
|
U trenutnom ugovoru je 4000 km mjesečno. Budem na 3000-3500 otprilike, nekad pređem i 4000, ovisno o mjesecu i količini posla, ali na kraju godine je sve ispod limita. Realno, nemam s čime kupiti auto ![]() ![]() Situacija je stabilna oko posla, ali ne pada mi na pamet zaduživati se i uzimati si auto pa držati fige u džepu da će sljedećih 5 godina biti kako je bilo u zadnje 2-3.
![]() |
#21613 |
The mighty pirate
|
Najstariji koje sam našao i stavio na listu su ovo: http://www.njuskalo.hr/auti/renault-...oglas-19027056 http://www.njuskalo.hr/auti/renault-...oglas-19041888 2012./2013. kaže mogućnost plaćanja leasing...
![]() |
#21616 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21619 |
The mighty pirate
|
![]() |
#21622 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21627 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Koje od ovih guma odabrat za stavit na staru Astru karavan? Nekako sam razmišljao ili ekonomsku varijantu Nokiana , ili klasu iznad Dunlopa SR2, ali naravno, sve ove opcije ulaze u kalkulaciju. http://i.imgur.com/aX4xHBS.jpg
![]() |
#21629 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
|
|