|
![]() |
#18991 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ono, makni se baba idem drkati ovom djecjom rukom, mora da ce mi kita biti ogromna kad ju primim. mislim, ono ![]() ne znam jel ovo trebalo u spoiler ili sto, ali film je pun takvih rigotina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18994 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pogledao sinoć Dirty Grandpa .. sa De Nirom. Nisam imao nikakva očekivanja, a do kraja filma sam plakao doslovno. Radnja filma je nebitna koliko perverzije i humor koji prate cili film. Svakom ko voli perverzni humor, De Nira, studentice na opijatima - preporučam! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18995 |
FC Bayern supporter
Datum registracije: Mar 2002
|
Meni se osobno Deadpool nije dopao uopće. Neka se to ne shvati osobno jel.
![]() |
#18996 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18997 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#19000 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Tebi rečenica "jeli sam isključio mikrovalnu?" nakon pokolja na autocesti humor? Možda zato šta nagje glavu u stranu ko papagaj pa se smijemo toj mimici? Mora da je svijet evoluirao onda. Bez ikakve uvrede. Doduše,kad uzmem činjenice od istraživanja u obzir moram skinuti kapu i ipak priznati da je gorenavedeno s vremenom spalo u kategoriju humora,ja sam samo na zadnjim trzajima izgleda,ko šaran na suhom...nadam se da ću se uskolo priključiti i mladom i starom koji su u skladu s vremenom,ako procedura sa slike moga siga pođe po krivu ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 06.05.2016. u 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19002 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Momci nemojte tako. Vidite da dolaze nove generacije, ne smije im se servirati ništa kvalitetno za šta je potrebno kakvo opće znanje/logika/mrvicu napregnut mozak jer bi time i mogli počet koristiti mozak pa bi bilo manje ovaca za šišanje ![]() Eto i ja sam pogledao onog djedicu sa De Nirom i daleko je bolja komedija nego ovaj mrtvibazen. Po meni 8/10 Koja je najbolja komedija ikada?
![]() |
#19004 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19005 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ni meni se Deadpool nije previše svidio. Previše isforsirana priča, radnja bez veze- humor može proći. Već sam i zaboravio je li na kraju dobio novo/staro lice ili ne.
![]() |
#19006 |
Guest
|
Imam samo dvije riječi za Batman v Superman: TELEVISA PRESENTA. |
![]() |
![]() |
#19007 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Ajd nisam jedini kojem je Deadpool bio koma. Kao da je doslovno sve što valja u filmu bilo stavljeno u trailer, a ostatak filma je tu samo da se popuni minutaža. Dok sam gledao film imao sam osjećaj da jedino čekam kad će se u filmu pojaviti neka scena koju sam vidio u traileru da se malo nasmijem. Većinu filma sam odgledao na brzini 1.5 samo da brže dođem do tih par smiješnih scena. Koliko je bilo hypea oko filma i koliko su ga svi hvalili da je presmiješan, očekivao sam ću nakon gledanja filma imati six-pack od toga koliko ću se smijati, a na kraju je ispalo da sam svega par puta imao razloga pomaknuti mišiće lica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19008 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Šalim se. Ove su mi najbolje. http://www.imdb.com/title/tt0086465/?ref_=nv_sr_1 http://www.imdb.com/title/tt0088850/?ref_=nv_sr_5 http://www.imdb.com/title/tt0095031/?ref_=nv_sr_1 http://www.imdb.com/title/tt0115798/?ref_=nv_sr_1 A od zahodskih ova http://www.imdb.com/title/tt0205177/?ref_=fn_al_tt_1 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19010 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19011 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19012 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Amo reć da vrijedi ali je malo pre mračan za moj ukus, gotovo da ima nešto sotonsko u njemu, ne znam kako objasniti. Nije mi dobro sjeo, ali možda se to nekome sviđa. __________________ Sent from my mobile using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#19013 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Meni je početak bio dosadan, tek od sredine me zakupio svojom pažnjom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19015 |
Guest
|
Odličan je Cloverfield |
![]() |
![]() |
#19016 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo i ja ga upravo pogledao, ali nigdje ne skuzih to "nesto sotonsko".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19018 |
Guest
|
Hahah, Deadpool, ahahaha koji šašavi film,hihi kojih boleština ima dušu dalo za gledat subotom navečer u alternativnom stanju svijesti |
![]() |
![]() |
#19020 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
E jesi našao uspoređivati - novi film koji igra na ze**banciju i klasik filmske umjetnosti.
![]() |
|
|