|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ocz Vx 4000
Evo ljudi par postavki iz ove meme, pa da vas čujem za mišljenje. Da li i šta treba još doraditi? Mema radi na 3,3v Venice je 21 tjedan Bios je 704-2BTA i mema je u narandžastim slotovima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Testovi iz Everesta su sa 2,2,2,8 postavkama, ali ovi sa 2,2,2,5 su samo koji bod veći, tako da mi se nisu dale ponovo obrađivati slike da bi ih postao (valjaju i ove samo povisite za kojih 3-4 boda) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Probaj Trfc na 15, Max Asyns Latency na 8 (ili 7 ako ide), Read Preamble na 5.5 ili 6, Idle Cycle Limit 16. Pa vidi kak ide ![]() Za početak. Ako je BH ili CH ili UTT onda u žute slotove i u BIOS-u na Fast, ne Normal. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja imam jedino losije latencije od tebe. Ali imam brze zapisivanje. Inace sasvim solidni rezultati. Ja sam svojeg venica na 2000mhz teral sa memorijom na 1.5-2-2-2 Moja mema radi na 3.5
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Uspeo sam staviti i te postavke i evo rezultata ![]() ![]() Everest: read/7033, write/2644 i latency/35.5 edit: mema je ostala u istim slotovima btw čuo sam da ljudi preporučuju žute slotove za bh5/ch5(moja) meme, ali meni je u njima mema bila nestabilna (barem mislim tako, mada ne mora biti ![]() e da stavio sam i naknadno u biosu na fast; valja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Makar-nije Everestu za vjerovati, kako koja verzija i svaki put kad ideš ponovno je druga reza. Da ti ne mrlja nekajj u pozadini dok benchas??? Sa Sandrom se ipak najbolje vide rezultati kad tweakaš memu, ne odstupa u rezultatima kao Everest. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja nebrem imati takve postavke jer mi je proc na 2.8ghz Ali write imam jos uvijek veci od tvojeg 3125
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|