|
|||||||||||
|
|
#21331 |
|
Guest
|
izgleda kao pas jazavicar |
|
|
|
#21332 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Prekrašan ![]() ![]() ![]() ![]()
/connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
|
|
|
|
|
#21334 |
|
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
http://www.diseno-art.com/images_6/P...6_V6_coupe.jpg Meni je ovo jedan od ljepsih auti.evo jos malo pa ce mj biti 20 godina al i dalje mi je predivan |
|
|
|
|
|
#21336 | |
|
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
99,99kn za litru sa dostavom... i još pola litre gratis za sve trimere, kosilice i sl.Katastrofa... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21338 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
287 kuna, kolega. Uzeo sam odmah 4, za nedaj Bože ![]() Ima još jedan sjajan izum koji se stavlja u upaljač, probat ću iskopat negdje. Ukratko, pegla napon i spušta potrošnju goriva za 50% ![]() EDIT: Ahh, evo ga: Fuel Shark Saver
|
|
|
#21339 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
#21340 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
da, da... 405 sorkač. pazi to su bile početne ratne godine i mogli smo ići na more (od familijskih vikendica) jedino na krk bikoz jelte... rat. stari vozio opel rekorda dizlo sa "turbo" grbom pošto se bavio taxijem i to je bilo tada ono fajn kolo, stara fićeka i dolazi nam familija iz francuske sa 405 mi16... majko isusova pa staršip enterprajz nije bio ni približna pojava kao ovo. zamolio sam ih da me jednostavno provozaju po otoku bikoz rejskar ![]() |
|
|
|
|
|
#21342 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Isprike ako je ovo bilo već u temi, ja sam ostao malo je reć bez riječi i oduševljen. Zvijeri bez roka trajanja, pogotovo F40... F40 vs F50 |
|
|
|
|
|
#21343 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni je jedino žao što je Ferrari počeo nakon toga raditi nakaradne aute (čast izuzecima). Nijedan moderni Ferrari neće imati status ovakvih legendi kao što su F40 i F50.
|
|
|
#21344 |
|
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ajde vrli znalci da vas pokušam iskoristit.... Dakle radi se o ford focusu, 2001.g., 1.8 TDDI. Vozim se s posla i zasvijetli mi lampica od akumulatora. Poigram se malo prekidačima, prvo sam ugasio svjetla (to mi je bio jedini ozbiljni potrošač, grijanje i grijači šajbe bili ugašeni, brisači i radio također), na to mi se upalila lampica od abs-a, pa ponovo upalim svjetla, upali mi se lampica od ručne. Onda sam ostavio prekidače na miru (pogasio sve što mogu) i sljedećih 6-7 km koliko sam imao do doma mi se palila-gasila čitava kontrolna tabla. Kad sam stigao doma, ugasim auto, pričakam min, dam kontakt, lampice sve gore (to je ok dok palim auto), ugasi se grijač, pokušam upalit auto, samo klik se čuje ispod haube, i to je to. Izmjerio sam napon akumulatora dok je auto ugašen, pokazalo je 12.15V. Može li to bit samo do akumulatora, ili da se ne nadam "lakom" rješenju? Inače, aumulator je kupljen prije nekih 2 i pol godine, taman mu je prije par mjeseci istekla garancija. Neki Beren, "bez održavanja". |
|
|
|
|
|
#21347 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Rodney, alternator ti je crno, ne puni akumulator, a očito su sustavi u autu registrirali pad napona, pa je sve poblesavilo Upali auto u leru, upali kratka svjetla i grijač zadnjeg stakla pa mjeri napon na akumulatoru, mora biti barem 13.00-13.5 V Vjerojatno su četkice i/ili regler |
|
|
|
|
|
#21351 | |
|
only fool, not a horse
|
Citiraj:
![]() Šalim se naravno, stavio sam akku na punjač pa ćemo vidjet ujutro, odnosno popodne. Lako bi mogao bit alternator, jer mi se to dogodilo u vožnji, napravio sam preko 10km normalno, onda ovo.... Najbolje bi bilo da ujutro ne upali, jer ako upali, pa odem na posao, može me ostavit u gradu negdje... Koliko je to opasno? Danas nisam primjetio da motor "čudno" radi, ali opet, da li je bilo "pametno" to što sam se dovezao doma, ili sam trebao odmah stat sa strane i vučnu službu? Kad malo razmislim, servo je na struju, pumpa goriva, abs.. |
|
|
|
|
|
|
#21354 |
|
only fool, not a horse
|
Vozio sam jednom bez serva (šlepao me mehaničar) i nebih to volio ponovit. Ma nek ide sve u troqrac. To je sigurno zavjera onih masona nebi li ja ušao u dug za poštena kola. |
|
|
|
|
|
#21355 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Kad napuniš aku, izmjeri napon kak ti opisah, pa budeš vidio. Alternator se da cijeli reparirati, najčešće su četkice reglera koje koštaju 20 kn. Ak ima mjesta, da se samo regler skinuti. Al ak mora cijeli alternator van, onda zamijeniš lagere, četkice, kolektor, ispušeš prašinu, i spreman je za daljnjih 100tinjak 000km |
|
|
|
|
|
#21357 |
|
only fool, not a horse
|
več sam dobio broj od nekog čike šta reparira alternatore, pa ćemo vidjet sutra.. |
|
|
|
|
|
#21359 |
|
only fool, not a horse
|
Nisam se sjetio, ugasio ga odmah na dvorištu. Poslije više nije mogao upalit. |
|