|
|||||||||||
|
|
#21303 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: draksa. 01.05.2016. u 02:31. |
|
|
|
|
|
#21308 | |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Trebaš čuti u uživo na Geladenwagenu ![]() Odlično ide backtopic
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#21309 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Izgleda kao da je neko odero 3 zebre pa priljepio na bolid kojem barem po meni najljepše stoji crvena/žuta/crna, a sve ostalo su nijanse![]() |
|
|
|
|
|
#21312 |
|
Extrema Thule
|
__________________ |
|
|
|
|
|
#21313 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#21314 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Davno se sjecam jos lad je izisao ferrari 360 modena, da su vec tada.morali.modificirati auspuh da do odredjenih okretaja bude tisi, a poslje toga podivlja |
|
|
|
|
|
|
#21318 |
|
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Reno bi uzeo pobjedu da je ravnopravan snagom jer pobjeđuje u dijelu "driving purity". Audi S3 - brz ali i razočaravajući i bezličan osjećaj vožnje - ovo me uopće ne čudi, oni su oduvijek kaskali u tom dijelu. |
|
|
|
|
|
#21319 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
a opet da ima jači motor kak bi to prenio samo na fwd? naravno moguće je, samo je pitanje za koju cijenu. merca ne bi ni stavio u hothach kategoriju jer je nenormalno preskup... to nije hothach više nego ono porše-area novaca, da ne spominjem rabljeno okruženje. |
|
|
|
|
|
#21320 | |
|
Extrema Thule
|
Citiraj:
Iako otočani vole dublji reski zvuk, lako je ušao Megane u tu kategoriju sa Akrapović mufflerom Možda 2017 izađe novi 2,5 TFSI - aluminijskim blokom, koji će bit osjetno lakši, pa valjda skinu "understeer" s popisa serijske opreme.
__________________ |
|
|
|
|
|
|
#21321 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Da, pitanje je cijene za reno. A i S3 je preskup (mislim da košta kao i merc kojeg bih ipak prije uzeo). |
|
|
|
|
|
|
#21322 |
|
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
|
|
|
#21326 |
|
Registered User
|
haha, da a tek izraz lica vozača ferarija kad vidi da ga prestiže cijela obitelj ![]() al najjače u videu kad prikazuju kontrolnu tablu - ferrari se razmeće zvukom i nekim smiješnim okretajima i bojama, a ovaj u tesli pikne touch srcreen i kao u star treku - warp 10 ![]() |
|
|
|
|
|
#21328 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
nakon par dana, ista dionica, 40 kmh brže, ovjes na "dynamic" (maximalno spusten i tvrd) obje osovine u zraku, nije se nabio do kraja nigdje (pri brzini gdje na comfort se odvoji na dynamic su svi kotraci uvijek na cesti).sto se dizela tice, najjaci kojeg sam dobio je bio s klasa 2011 450 cdi, a solidno vrijeme smo bili poravnani ^^ sto se zvuka tice, cuje se gore od clia 1.2, ubijen je skroz dok recimo s5 galami solidno a ista je masina, tako da samo jednom odvojili auspuh na selini iza katalizatora i srednjeg lonca, zvuk je bio strava, nije nista rondalo i td ali mi je krenilo ici na zivce nakon 3 dana pa sam vratio,,, zato mi ni na CBR-u nije akrapovic nego serijala, nakon nekog vremena ide na qurac, barem meni ![]() Zadnje izmijenjeno od: HONDA type R. 02.05.2016. u 13:24. |
|
|
|
|
|
|
#21329 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Jel ima ovdje preneraženih mehaničara ![]() http://knowmoredaily.com/385/proengineultra/kr/ Pomladite svoj motor!!!! ![]() http://letsbuystuff.com/385/proengineultra/kr/ |
|
|
|
|
|
#21330 |
|
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Za sada nemam bas nekog uspijeha makar potraga traje par godina ali cilj nam je naci Karmann Ghiu u sto boljem stanju. To je jedan od automobila mojih snova ![]() Kad tada cu ga naci makar sve sto vrijedi u europi je ekstremno skupo tako da sve vise njih uvozi iz Amerike. Ovako nesto mi je cilj sloziti i nadam se da to bude uskoro ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|