|
![]() |
#20791 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Zbog onog "lijepe kazne" nekako mislim da je mislio na best gore tip Saudijske Arabije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20792 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20794 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20795 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20796 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ponekad mi se čini kako je jedino rješenje postaviti prometne kamere i na njih odmah robotizirani snajper za takve morone što se igraju s tuđim životima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20799 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 13.04.2016. u 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20800 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ma kratka im je to šnita, od skladišta do skretanja za Kozjak, ostalo sjebu ležeći policajci. Al da se zalete, zalete se. I po Bukovačkoj isto otkako su nanovo asfaltirali a nisu stavili ležeće. Iz Remeta sam inače.
![]() |
#20801 | |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
W124 je vrhunski design. Na tržištu od 1984., a to što ih još toliko ima po cesti, i to u super stanju, znači da je i mehanika napravljena top. U to sam se i osobno uvjerio. Vozio sam prije 15-ak godina kratko jednog kojeg sam naslijedio. Nikad si neću oprostiti što sam ga prodao i to za siću. Kao student ga nisam mogao održavati i pojiti. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 14.04.2016. u 08:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20802 |
Premium
|
Iako mi je za sad dobar ovaj tvornički radio u Laccetiju, fali mi jako USB utor. Navikao sam da si bacim malo malo neke pjesme na usb, pa mi to fali, ne volim skupljati cd-ove u autu, hehe. E sad zanima me imate li kaj za preporučiti, da je ok, a da nije sad nesto preskupo, do nekih 500kn bi bilo ok. I da li trebam tražiti nešto posebno pošto imam i te kontrole na volanu ili se to može poštimati na svaki ? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20803 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20804 |
"Samo vodu ne!"
|
Ja redovito vidim jednog 300 CE koji je doslovno kao iz dućana. Bourdeaux metallic izvana. Bourdeaux koža i teak iznutra. 129tkm. Prvi vlasnik. Štoviše, već par godina nagovaram vlasnika da mi ga proda. Susjed stolar ima 300D. Nije mint ni naročito pažen. Vozi u njemu alat. 500tkm. Nema korozije. Mehanički 100% ispravan. Izgleda pristojno i ide neumorno. To su već 2 u mom malom selu. Da ja svojeg nisam idiotski prodao, bila bi 3. Tako da ih ima sigurno puno više od 10-20 u dobrom stanju, a da se u njih treba ulagati; treba. Kao i u svaki drugi auto. Neki malo više, neki malo manje. Ali ako si se kad vozio u 124, onda znaš i zašto. Naročito ako je bio koji bolje opremljen model. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20805 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Citiraj:
Situacija je riješena tako da je, bez mog (pre)velikog inzistiranja, trgovina o svom trošku organizirala prikup "starih" i slanje novih guma. Nove su dot 4915, made in Germany. Na kraju ipak pozitivno iskustvo i preporuka za dotičnu trgovinu. Inače, radi se o ekupi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20806 | |
Bazinga
|
Citiraj:
Cijena: Prava sitnica (15k kn)
![]() |
![]() |
#20808 |
Bazinga
|
~11k dijelovi (lanci, napinjači, dihtung glave, obrada glave, klackalice, podizači i još neke "sitnice" koje nisam zapamtio) ~4k ruke
![]() |
#20810 |
Bazinga
|
A jbg, što mogu. Jedina utjeha mi je što ću imati garanciju na to i što je ostatak unutrašnjosti u dobrom stanju.
![]() |
#20811 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20812 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Za komande trebaš adapter, oni su po 50tak dolara nadalje. Najjeftiniji OK radio koji podržava komande na volanu je Pioneer MVH serija, imaš ih od 400kn nadalje. Ak ti original autora dio podržava cd-changer, kupiš onaj simulator changera koji na sebi ima USB. Ja imam takvog marke Yatour, radi odlično već neke dvije godine, isto podržava komande na volanu, bio je nekih 350kn, plug and play na original tvornički radio Imao sam i aux im izvučen kabel iz radija pa na mobitel-to je s......nje, stalno stekao,skidao itd. Znači USB investicija ti je od 400-800kn, ovisi od gore navedenog |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20813 |
"Samo vodu ne!"
|
Ili najbolje uzeti HU sa bluetooth i koristiti cijelu stvar bez zavrzlama. Ionak skoro svi imamo glazbu na mobitelima, a na kojima pak svi imamo bluetooth. Zašto ne koristiti to onda? Ja sam se dugo opirao misleći da će bluetooth požderati bateriju, ali u praksi ni ne skužim, a stalno je uključen. Ja sam se preporodio s tom tehnologijom. Skroz je to intuitivno. Kod mene u Megane-u je to serijska oprema doduše, ali znam da se može za relativno male novce kupit šinkerski HU sa bluetooth-om. Pa makar kinez. Ovi nekinezi ionak nisu niš bolji, i ako hoćeš dobar zvuk, trebaš ionak dobro pojačalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20814 |
Premium
|
Meni je usb stik bolji, skinem, brišem, ubacim kak mi paše. Mobitel mi služi za pozive i poruke Veća je zavrzlama sa bluetoothom, nego ubaciti stik-napuniš 32gb i imaš što slušati danima, brže i jednostavnije. Mislim da većina tih tvorničkih radija i nije loša, tvornički "obični" zvučnici su većinom ok, jako su osjetljivi, al je problem malo glasnije slušanje uz nešto basa. Već sa onim jeftinim komponentnim Auditorima sam puno dobio |
![]() |
![]() |
![]() |
#20815 | |
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
I ja sam tako prije zbog iracionalnog straha od novog koristio mob samo za telefoniranje; ali to je pušiona. Tehnologija je tu da se koristi. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 14.04.2016. u 15:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20816 |
Premium
|
Mobitel za pozive, dslr za slikanje itd-možda sam samo staromodan Ok, kak kome. Bilo bi šteta da ima komande na volanu koje ne služe ničemu. Dakle ili taj Yatour i slični ak ima cd-changer ulaz, ali koliko vidim, ebay niš ne izbacuje ili neki ok HU+adapter. Koliko vidim, za Chevija je dosta skup, ok ima garanciju 2 g. i iz njemačke je, al možda ima jeftinije http://www.ebay.com/itm/CHEVROLET-Ka...4AAOSwmmxW6GTf |
![]() |
![]() |
![]() |
#20817 |
"Samo vodu ne!"
|
Ja bi rekao mobitel za pozive, a smartphone za puno više. Ako na smartphone-u ne koristiš wireless mreže (Wi-Fi, Mobile Data, Bluetooth, NFC), a imaš ih, to je kao da u autu sa 6 brzina ne koristiš ništa osim prve. DSLR je druga priča, ograničena fizikom. Jebiga, u smartphone ne možeš utrpati ni pošteni senzor, ni dobro staklo. Ja koristim isključivo komande na volanu, i dapače, još su veća fora ako koristiš bluetooth. Dobra je šansa da će HU sa bluetoothom isto vjerojatno podržavati komande na volanu. Ja razmišljam da si za svoj auto uzmem jači kineski HU sa Androidom, TS-om, senzorima i kamerama, pa sam gledao da bude takav da podržava komande volana na mojem autu. I ima ih. Dakle tu ti bluetooth nije nikakvo ograničenje. Vjeruj mi, prije bluetootha sam koristio sve varijante reprodukcije. Casette adapter za AUX, CD, MP3 CD, MP4 DVD, FM transmitter, USB stick i zadnje prije bluetootha sam koristio AUX IN. Ništa nije blizu bluetootha u svim segmentima. Probaj. Nećeš se vratiti 100%. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 14.04.2016. u 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20818 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako stvarno ispadne da troškovi zamjene budu tako oko 1000 kuna mislim da ću ja nasnimat 20-ak cdova i mir, hehe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20819 |
Premium
|
Ja sam isto razmišljao o tim kineskim HU s androidom, čak ih ima iz eu s garancijom, al nekako sam skeptičan prema njima. Bilo je na Njuškalu tih adaptera, nisam ih tražio u skorije vrijeme. Ja sam za bivšu auto naručio sa ebaya iz Engleske i radi i dalje super. On se kupuje po tipu auta i radija. Mislim da taj Pioneer MVH uopće nije loš za tu lovu, ima samo usb, nema cd, ima izlaz za pojačalo, ulaz za te komande na volanu, solidan zvuk i podešavanja, bilo ih je na akciji za 359kn, ja uzeo 2 odmah, 25mj. Garancije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20820 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
U zeninom autu treci kinez, dva mi vec zamijenili pod garancijom,jednostavno crknu brzo. Nikad vise. Kod mene pioneer bt dvd neki radi godinama |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|