|
|||||||||||
|
|
#20645 | ||
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
svake godine jedno dva tri puta par kvartova ostaje bez toplovoda zbog starih dotrajalih cijevi. svakih malo negdje rokne vodovod (sjecate se kratera na vukovarskoj) ali zato fontane su presudne za kvalietu zivota u zagrebukoje su postavljene usred valjda najprometnijeg dijela grada zagreba i gdje te udavise auti em bukom em smradom em gledas gdje ce te pogaziti dok prelazis zebru preko 8 prometnih traka |
||
|
|
|
|
|
#20651 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
|
|
|
|
|
#20652 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Laguna mi troši 7,86L/100km živahne vožnje bez štednje u zadnjih 2000km i mjesec dana kaj je kod mene, a Megy je trošio 7,5L u zadnjih 10 tankanja. Laguna ima dvaput više konja i 300kg viška u usporedbi s Megyjem. ![]() Pretpostavka mi je bila točna. ![]() Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 08.04.2016. u 15:19. |
|
|
|
|
|
#20658 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
|
|
|
#20659 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
da,nema ono u srpnju su najjeftinije,najjeftinije su tik pred zimu,onda je najbolji izbor i akcije. ja još na zimskima,imao tehnički 7.4. pa se bojao da nebi bilo..dr.tj. idu uniroyalke gore.
|
|
|
#20661 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Evo danas stigli meni amortizerici iz Lagerosa, stvarno full pozitivno iskustvo, brzo i povoljno. Hvala svima koji su me uputili u tom smjeru. ![]() A što se tiče druge stvari, da li ima neko ovdje iskustva sa osiguravajućim kućama, točnije sa naknadom štete. Naime u čemu je stvar, prošli tjedan me neka gospođa malo kvrcnula dok sam izlazio sa parkinga. Nismo zvali policiju, nego smo samo otišli u njeno osiguranje (ne znam da li smijem spominjati radi se o Ergo osiguranju) i sad smo mi popunili taj odštetni zahtjev, po nekom mojem tumačenju krivica je njezina, sad da li sam ja u pravu ili ne, to je neko drugo pitanje. Uglavnom evo točno tjedan dana sam čekao procjenitelja, koji je danas došao i poslikao to sve, te mi rekao da pričekam izvješće od osiguranja prije nego odem popraviti štetu. Mene sad zanima ako netko ima iskustva, što mene sad čeka ? Kakva je procedura, koliko bi se to moglo čekati, itd. Hvala. |
|
|
|
|
|
#20662 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Nemamo prigovora, odlične gume. Ako dobiš popust i dobar DOT smatraj da si super prošao ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 08.04.2016. u 22:29. |
|
|
|
|
|
|
#20663 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Goranbm, u tom izvješću na osiguranju, jedno od vas dvoje je MORAO potpisao da je kriv i da priznaje krivicu te je suglasan da se s njegove police naplati šteta drugome. Ako to niste napravili, zaboravi nofce Osiguranje NE ODREĐUJE tko je kriv, niti presuđuje u nečiju korist. To što ti misliš je nebitno Ako nitko se ne osjeća krivim, morali ste zvati policiju. |
|
|
|
|
|
#20664 | |
|
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#20665 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20666 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ja sam izlazio s parkinga s jedne strane ulice. Ona je bila na parkingu s druge strane. Ja sam izasao na cestu zaustavio se i taman da cu krenuti naprijed ona se u rikverc zabila u mene. Ja dok sam kretao van s parkinga ona je bila na parkigu i nije krenula. Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#20667 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20669 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koji salon rabljenih u zg preporučate? Tražim nešto za cca 6500€ i da dolazi s nekakvim jamstvom. Od njuškala i švercera, skidanih km (novost je da jedan i priznaje koliko je skinuo), auta koji su super ali im treba mijenjati dvomaseni, turbina neće dugo itd itd.
|
![]() |
|
|