|
|||||||||||
|
|
#20341 |
|
Guest
|
Poliranje samo tog elementa, čišćenje glinom i kvalitetan vosak će te izaći jeftinije nego poliranje cijelog auta, a mnogo je zdravija i bolja opcija. |
|
|
|
#20342 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Pa koja je svrha gline, ako ide polirati, i obrnuto? Nek ispolira tu malu crtu, stavi keramiku ako želi, može i vosak, i vozi dalje. Ionako to nema smisla raditi u ZG di nema garaže niti ičega. |
|
|
|
|
|
#20343 |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Nisam dugo gledao di je najbolje, al nekak mi zvoni u glavi Auto Partes troslojno poliranje, 1500kn. Auto je pran u automatskim autopraonama, ruzno ga je vidjet kad je opran od swirlova, hrpe, hrpe ogrebotina i neodržavanosti laka. Ljepsi je kad je zmazan. ![]() Necu nis lakirat dok ga neko na parkingu pošteno ne udari. |
|
|
|
|
|
#20344 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#20348 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ovako, imam problem s lcd-om na radiu (originalni professional) na bmw-u 1 E81. Kad je u autu hladno sve je ok, ali nakon nekog vremena kad se temperatura poveća, pixeli se raspadaju i nakon nekog vremena postane u potpunosti blank. Koliko vidim, to je dosta čest problema na tim modelima. Zanima me koja je najbolja i provjerena metoda popravka. Zamjena lcd-a? Jel netko imao iskustva s tim?
|
|
|
#20350 | |
|
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ;-)
|
|
|
|
#20351 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
jel tko probao eksperiment sa acetonom https://www.youtube.com/watch?v=UHAUsGlfbx8 dole kazu ljudi da nagriza, a dali stvarno radi... |
|
|
|
|
|
#20355 | ||
|
Bazinga
|
Uff, malo mi je to preveliko. Koliko je to čvrsto? Na prvu mi djeluje poprilično klimavo. Ako bi već ugrađivao aftermarket, radije bi ubacio nešto s fiksnim ekranom.Citiraj:
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#20357 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Vidi upute: http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=635672 |
|
|
|
|
|
|
#20358 |
|
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
To je kod mene, Alpine IVA511 koja nakon 6mj. nije nigdje otišla, pala, polomila se :-) Samo ako imaš parking senzore zaboravi na njih kad izvadiš original radio. Ja sad imam kameru.
|
|
|
#20359 | ||
|
Bazinga
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
|
|
#20361 |
|
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
to se kosi s mojim ukusom ak već neki aftermarket onda custom fit https://www.carjoying.com/eu-warehou...head-unit.html 3000kn na kućnu adresu čekam plaću pa naručujem. izuo me tehnički i kasko prošli tjedan...
none Zadnje izmijenjeno od: FERRYS. 23.03.2016. u 10:32. |
|
|
|
|
|
#20363 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
|
|
|
#20364 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#20365 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#20367 |
|
Premium
|
Kaj si tak na benzinca navalil? Mislim, čim ti ovdje pitaš kaj da kupiš, rekao bi da nisi neki znalac oko auta, pa čemu onda fokus na benzinca? Ja sam se namjenjal 20 auta i uglavnom sam više zadovoljan sa dizelima... Evo ovo bi ti ja predložio prema onome što ti tražiš: http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a3-1.6-oglas-17645963 Zadnje izmijenjeno od: zwer54. 23.03.2016. u 16:41. |
|
|
|
|
|
#20368 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
onako generalno i ugrubo, koja je po vama plafon kilometraža za kupovinu rabljenog benzinca, a kolko za dizelaša? naravno da puno toga ovisi o stanju i održavanju, ali prije bi si krampom strgal koljena, nego kupil 12 godina starog dizelaša sa +200k km, baš da je održavan isključivo u ovlaštenom i da je očuvan ko iz dućana. |
|
|
|
|
|
#20369 |
|
šekler
Datum registracije: Jan 2008
|
Možda je čovjeku ljepše voziti benzinca.. Znam ljude koji nikad benzinca nebi uzeli, makar ne rade puno km. Opet znam sebe, koji nikad nebi uzel dizela, taman da radim duplo km, a ne smešnih 11t godišnje. @gemmy, mislim da s nekim cliom (kolegičin ima prek 200t, nikakvih problema), možda yaris, fiesta.. mislim da s tim ako je u normalnom stanju, nebreš fulati.. ali svakako pričekaj savjet iskusnijih ljudi.. |
|
|
|
|
|
#20370 |
|
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
A kontam da necu raditi vise od 7, max 10 tkm, kratke relacije od 15~20km, a za to mi se dizeli ne isplate. Pogotovo oni noviji s visokim cijenama dvomasenih, dizni, dpf i tako. I ljudi ih se vecinom rjesava kad je vrijeme za veliki servis. Da nadem neki dobar primjerak dizela, da tko ga je vozio i kako, i da znam da nije iz uvoza bih ga mozda i uzeo. Zadnje izmijenjeno od: Gemmy. 23.03.2016. u 17:54. |
|
|
|
![]() |
|
|