|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
Previse dropova
Moja konfiguracija je: Maticna ploca ga-ep45-ds4 Cpu: q9550 Gpu: r7 360 Ram: 6 gb ddr2 800 mhz Dakle riknula stara graficka i nakon gledanja recenzija i youtuba kupim ja r7 360 u nadi da cu igrat battelfield 4 bez problema jer po youtubu sa ovom konfon lik igra bez problema na ludilo postavkama. Kad ono razocaranje dropovi svako malo. Totalno ne igrivo, kad san to vidija doslo mi je da vratin graficku. Ima li tko kakvu ideju sta tu koci sta. Jeli mozda maticna prestata jer posli 2008 ne mogu nac update biosa za nju. Zanimaju me vasa mislienja. ![]() image hosting free Zadnje izmijenjeno od: suny99. 17.03.2016. u 14:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Procesor ti gusi graficku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
na kojoj rezoluciji i na kojim detaljima igraš? koliko vidim po netu, svi koji imaju taj procesor, imaju ga clockanog.. ja isto mislim da te procesor u ovom slučaju koči, zato imaš te dropove |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2012
|
Imam ja slicno pitanje.. Konfa je ova iz "Moj komp" Dozivljavam te lag spajkove u igrama, BF4 i Squad. Doslovno ono kaj se desi fps mi se sa dobrih 80 sroka na 5-10 i igra zastane na sekindu i idemo dalje normalno ko da nis nije bilo. Radio sam mjerenja s afterburnerom ali u CS:GO, i nekad mi se cpu priblizi opasno blizu stotke, al nemam lag spajkove u toj igri.. Recimo prosjek cpu-a je 75%, dok mi frend koji ima i7-2700K kaze da je njemu usage cpua 20% *al ne znam fakat jel on mjeri to dobro ili je to fakat tak jer ima 8 threada njegov cpu. Za sad mislim da me jebu hardovi, ovak je setup Na hardu sgt barracuda 7200 32mb imam dve particije jedna je za OS i te zahtjevnije igre a druga za torrente i ostale igre. WD green 5200, na njega snimam sa shadowplayom, i manje vise sluzi samo za to. Kuzim da je Squad jos u alpha fazi, ali BF4 nije i takve dropove nemrem objasnit.. pa ak neko ima ideju bolju od ove moje vezano uz kaj bi moglo bit, bil bi zahvalan ![]()
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2016
|
mislin da je 6 gb memorije sasvim dovoljno za bf4 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|