|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kako spojiti front usb na maticnu??
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ploca ti ima 4 usb -a ne? Spajas ih vodoravno... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Na ploči ti to izgleda ovako . . . . . . . . . Znači po redu s lijeve strane, gore: VCC1, -USB1, +USB1, Ground a dolje: VCC2, -USB2, +USB2, Ground. Krajnji desni gornji pin i onaj dolje (kojeg nema) ostaju prazni... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Dok sam ja crtao shemu kako da to spojiš, Tor me pretekao Svejedno, da ne ispadne da sam se bez veze trudio, evo kako to treba izgledati: |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Hmmm, da, skužio sam i ja ![]() Sad me bar ne možeš tužiti za plagijat i kršenje autorskih prava ![]() Ali definitivno pobjeđujem u kategoriji vizualnog dojma ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na svim pločama ti ide redom: 1. crvena 2. bijela (žuta) 3. zelena 4. crna Na dosta njih je prvi pin (crvena) posebno označen pa ne možeš fulat da si... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Strichek Moderator
|
još se može skužit redosljed spajanja ak stavljaš dodatni dio od ona dva USB-a, tj. matične imaju mjesta za to i za front panel pa se može ravnat prema tome (ja npr) ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |
|
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Strichek Moderator
|
i mislio sam da niko neće skužit, jedva sam ja... Ak ima Additional USB port, nek pogleda raspored pinova, tj. boja pa nek slaže pomoću tog porta. inače on se spaja na zadnju stranu računala. Na matičnoj je označeno sa USB1 i USB2. nadam se da je malko jasnije. ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
EMP moderator
|
Misliš na daughterboard USB koji se spaja na ploču i izvede na stražnju stranicu kao PCI kartica?
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Strichek Moderator
|
Citiraj: