|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Gf Ti4200+driveri
Ljudi pomagajte mi. neznam koji bog je doso mojoj grafi al nemogu zvrtit 3d mark 01 a da ne trza slika u nature test i jos par testova kaj poslije slijede. probo sam mijenjat drivere i od maticne i od grafe al nema ucinka, mislim ima kad stavim ove novije drivere 75.90 i slicno al onda mi je skor u 3d marku uzasno mali. inace koristim drivere 41.09 i zakon su mi za tu grafu. eh da jos nekaj, nakon kaj sam par puta mijenajo drivere valjda je windowsima dopizdilo i sad mi pise AGP Disabled kak da rijesim to? reinstaliro win pred par dana al nije bog zna kaj pomoglo. a neda mi se opet to radit ![]() koje drivere mi vi preporucujete za tu grafu? po vasem misljenju koji su vam bili najbolji? pitam ljud koji su iamli tu grafu ili ju jos imaju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
probaj drivere ocistit driver cleanerom pa ih opet instaliraj sto se verzije tice ja koristim 43.xx ili 47.xx tako da mozes probat nabavit nesto novije od tih svojih
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
inace nema potrebe za trpanjem novih drivera na 4200,znaju se desit samo problemi. najbolji su mi se pokazali 40.72 i 43.45. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|