|
![]() |
#20192 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Za lanac i dizne sam čuo. Hmm, koliko vidim ista/slična situacija je i na 1 seriji. Kakva su inače održavanja? Očekujem da je nešto skuplje od VW-a (trenutno vozilo), samo ne znam koliko. ![]()
![]() |
#20193 |
Premium
|
Može preporuka ljetnih guma za Clia, godišnje napravim 12 000-13 000 km, a od toga jedno 7-8000 na zimskim jerbo u proljetno/ljetnim mjesecima sam više na biciklu (i na posao idem s bajsom). Znači ne bi davao neke velike pare za tolko malo km, a moram ove godine nabaviti i nove zimske prije sezone. Dimenzija mi treba 195/50 15. To mi je upisano uz 175/65 14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20195 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Baci pogled na mobile.de, jeftiniji su i u istom stanju ko i ovdje a svi LCI modeli(bila to jedinica ili 3) imaju nizak co2 pa nije skupa trošarina. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20199 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Citiraj:
Motor skoro isti kao 318d, cijene servisa su tu negdje. Redovni servis: ulje, filter ulja i zraka cca 600-700 kn. Malo veći servis na kojem sam mijenjao još i filter goriva, filter klime +400 kn. Mijenjao sam još i remenicu radilice (obično se mijenja između 100.000 i 200.000) s remenom, zatezaćem, rolicom, zadnje disk pločice: 2000 kn AGM akumulator exide koji trebaš zbog start-stop: 1250 kn Pitaj ako te još nešto zanima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20201 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Auto više nije na BM tablama, slike su starije. Ono što još frustrira je očajni audio sistem u osnovnoj verziji, ja nekim čudom imam samo jedan bass ispod sjedala, suvozačevo mi zakinuto. Stavljo multimediju, zvučnici čekaju, izgubio parking senzore, pa stavljao kameru. Voli im zahebavati i ručna, moja počela škripiti prije mjesec dana, iako uredno radi. I da, mjesta na zadnjim sjedalima baš i nema, osobito za onog u sredini. Zvučim ko da auto ne valja. :-)
Zadnje izmijenjeno od: -POP-. 11.03.2016. u 17:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20204 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Malo da odskocim od dosadasnjeg razgovora.. Bas gledam na tv-u da se spominje opet VW skandal, mislim u sebi: da je rijec o usa proizvodacima, prodali bi foru kao "pa to je radi korisnika, da ako npr. auto stoji u garazi da manje ispusnih plinova izbaciva i tako cuva zdravlje onoga tko se nalazi u blizini" ..al sto jest, ovo VW-u nije trebalo, s obzirom da su prodavali auto najvise radi razvikane kvalitete. a sad natrag na vas razgovor: @ -POP- reci mi kada ubacis u 6-tu brzinu i vozis s nekih 2200 o/min, kolika brzina je tada automobila? dovoljna za 'criusanje' autocestom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20206 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2011
|
Brzine su prilično duge, na 2200 malo preko 130 km/h |
![]() |
![]() |
![]() |
#20207 | |
Bazinga
|
Majko mila, po ovom što se vidi, nikad ne bih ni pomislio da je netko ovdje preživio. Citiraj:
![]() Danas sam pogledao 118d i svidio mi se. Jako očuvan izvana i iznutra, solidna oprema, lijepo radi, ugodan za voziti. Još sam u dilemi između 1 i 3, ali nakon ovog sve više naginjem prema 1. Ukratko, sviđa mi se auto. ![]()
![]() |
![]() |
#20209 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20210 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() Imam ga na Meganeu i na Laguni (ona ima DPF, svejedno se osjeti). Znači dizne? Kaj s tim? Reparacija, čišćenje? Bacila mi je jedan dan malo bijelog dima kod paljenja pa me naljutila jer je to Megy znao kad su niže temperature. Na Laguni je turbina recimo u dosta lošijem stanju nego na Megyju i dosta se čuje, a rotor se dosta miče. Ne gine mi ni ta reparacija. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 12.03.2016. u 01:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20211 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() Kaže da mu je mehaničar rekao da je problem u dizni i da treba vidjeti u kakvom je stanju, tj. da li je reparacija moguća ili treba nova. Koliko sam čuo, Purić u Samoboru je na dobrom glasu.
![]() |
![]() |
#20215 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20220 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Nije od bratića stričevog kuma prijatelj to radio, nego frend. Zasad dobro radi, bolje nego prije, reparirao je i VT pumpu, kad ga vidim, budem pitao koliku je garanciju dobio Siromašna smjesa tali u krajnosti i klip |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|