|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
admin. računi
Imam komp sa dva adm. računa.Na jednome nikako ne mogu promijeniti početnu stranu browsera tj. stalno se otvara sa Yahooa. Na drugom računu mogu početnu stranu promijeniti u bilo koju .U čemu je problem?
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Si možda stavil admistratorsku šifru? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ako misliš na pasword ili lozinku ,ne
![]() |
#4 |
-------
|
Ako imaš instalirani Spybot S&D, pokreni ga, pod Mode stavi Advanced, onda ideš na Tool (s lijeve strane) i najdeš IE Tweaks. Ako je tam uključeno se ne može mijenjati IE početna stranica (Lock IE start page against current user), fino isključiš tu opciju i gotovo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo probao sam ali i dalje mi otvara Yahoo.Da pojasnim kad u kontrolnoj ploči ,u intrnet opcijama postavim Google za početnu str.,pri pokretanju opet otvara Yahoo.Kad ponovo pogledan kon.ploču,in.opcije opet je Yahoo postavljen za početnu.Komp je skeniran Kaspersky anti virusom i Adwatchom i ne pronalaze ništa.Probat ću još sa Spybootom.
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Jul 2005
|
to je i moj frend imal i ima...sa svim mogućim programima sam "čistio" komp(ad adware, spajbot, one za kolačiće, ma sve moguće..), i nisam riješio hebeni problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
-------
|
Izgleda da neki opasni ''nametnik'' hara netom. Probaj (ako već nisi) s HijackThis, pa javi dal još sere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Podsjećam , na istom kompu ali drugi račun sve radi ok. Ne vjerujem da je neki virus ili slično
![]() |
#9 |
-------
|
Probaj u Firefoxu (ili koji pregednik već koristš) promijeniti početnu stranicu. Kod Firefoxa je to pod Tools, pa Options (slično je i kod drigih prreglednika). Javi dal si rešil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Koristim Avent Browser,ne ide
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
|
Avant Browser ti je ''školjka'' za IE, pa ti to dojde na isto. Deinstaliraj to i stavi Operu ili Firefox. Pregledaj komp (opet) s Spybotom i Ad-awareom i nekim antivirusnim. BTW mislim da ti je Adwatch neka vrsta spyware-a. Najbolje ti je kombinirati Spybot i Ad-aware (kaj se tiče spyware-a).....ostalo je manje-više šrot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Skenirao sam sa HiJack this,obrisa sve što je našao i onda je sve u redu.Naravno obrisao sam i ono što nije trebalo pa mi neke stvari nisu radile.Evo dole log, pa ako neko konkretno može pomoći bio bih zahvalan: C:\Program Files\RealVNC\VNC4\WinVNC4.exe C:\Program Files\T-Com Antidialer\T-Com Antidialer.exe C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE C:\PROGRA~1\Lavasoft\AD-AWA~1\Ad-Watch.exe C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe C:\Documents and Settings\ana\Desktop\HijackThis.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = www.yahoo.com R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = www.yahoo.com O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] C:\Program Files\Java\jre1.5.0\bin\jusched.exe O4 - HKLM\..\Run: [tcomantidialerrun] C:\Program Files\T-Com Antidialer\T-Com Antidialer.exe O4 - HKLM\..\Run: [KAVPersonal50] C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal\kav.exe /minimize O4 - HKLM\..\Run: [ATIPTA] C:\Program Files\ATI Technologies\ATI Control Panel\atiptaxx.exe O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE O4 - HKLM\..\Run: [AWMON] "C:\PROGRA~1\Lavasoft\AD-AWA~1\Ad-Watch.exe" O4 - HKLM\..\Run: [ATICCC] "C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe" runtime O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k O4 - HKCU\..\Run: [ATICCC] "C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe" runtime O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe O4 - Global Startup: HP Digital Imaging Monitor.lnk = C:\Program Files\Hewlett-Packard\Digital Imaging\bin\hpqtra08.exe O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000 O8 - Extra context menu item: SirSearch - file://C:\Program Files\PWRSAL01\Cache\SelectedContextSearch.htm O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe O23 - Service: GhostStartService - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec\Norton Ghost 2003\GhostStartService.exe O23 - Service: kavsvc - Kaspersky Lab - C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Anti-Virus Personal\kavsvc.exe O23 - Service: Pml Driver HPZ12 - HP - C:\WINDOWS\system32\HPZipm12.exe O23 - Service: VNC Server Version 4 (WinVNC4) - Unknown owner - C:\Program Files\RealVNC\VNC4\WinVNC4.exe" -service (file missing)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|