|
|||||||||||
|
|
#19861 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
http://www.toyota.com/content/galler...nsize=1228px:* kako je preloše kad ispred volana nema nikakvog ekrana niti ništa slično, preloše
|
|
|
#19862 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
I ja sam tako mislio. Onda sam provozao modusa i ispostavilo se da uopste nije problem. Jeste malo neobicno prvih par puta kada bacis pogled na tablu tamo gdje je nema, ali nakon kilometar-dva je sve isto kao i na svakom drugom autu. |
|
|
|
|
|
#19863 |
|
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
#19864 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nemam pojma, vozio sam neki C1 mislim citroen istom tak je imao, meni fali pa makar placebo ekran ali samo da ga ima, prazno mi je i nervira me ta praznoća iza volana, moj osbni subjektivni stav ![]()
|
|
|
#19865 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
A gle slogan od novog Priusa : Let's shatter all expectations. Dakle i onima koji su se nadali da će bit nekaj iz njega....eto vam ga na sad ![]() Kad izvozam V60, nadam se da ću uzet ovo : https://www.youtube.com/watch?v=kKMmGOF16GQ Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 18.02.2016. u 15:08. |
|
|
|
|
|
#19867 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19869 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
oš' sjesti, okreneš samo guzu prema vratima i sjedalo je taman u visini guze ... oš' staviti klince u sjedalice, samo ih spustiš u sjedalicu i zakopčaš, nema saginjanja... jbg, godine ![]() ![]() ... inače mi je Octavia Combi čist OK auto i bila je u razmatranju 1.4 TSI + DSG, ali su sjedala nisko ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19870 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Jedini karavan uz RS6 koji mi dobro izgleda. Bolje od sedana S90, na njemnu su zeznuli zadnji kraj. |
|
|
|
|
|
|
#19876 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Definitivno no.1 http://www.boldride.com/ride/2015/ja...r-s-sportbrake |
|
|
|
|
|
#19880 |
|
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Je,dok se ne raspadne Nego danas skoro unfal....ljudi se voze ko downov sindrom cim dve kapi kise padnu pa koce vec pri kraju zelenog da sjebu zuto i crveno a i ostatak od 2km kolone na Vukovarskoj |
|
|
|
|
|
#19883 |
|
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Sve je to mudo labudovo, benzin. Moj je dizel pa njim i orem po potrebi. I sredjujem vocnjake pred proljece. http://imgur.com/a/dvmDY |
|
|
|
|
|
#19884 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#19887 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19889 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
imate vi muku sa EGR-om? ja ga 2 puta mijenjao,jucer mi krepao auto i jedva upalio,spojio ga na komp,ne vidi ništ,sumnja na EGR opet,kriv sam i ja,mislim kriv,imam do posla 7km,a na poslu se vozim praktički od kuće do kuće,znači skoro nikad potegnem preko 100km/h,mislim nije nikad ali jako rijetko,autoput i sl. Pa sumnja da se opet taj hebeni ventil štopa. Auto je astra G,benzinac. Veli ispuši ga malo,visoki okretaji/brzina pa ćemo vidjet.
|
|
|
#19890 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da vas pitam u vezi guma, dakle zivim u dalmaciji, i ne vozim skoro nikad van dalmacije, imam Ford Focusa sa R16 205/55, koje gume da ja kupim? Zimske mi nema smisla jer nije baš da ima zime. Ali ove cjelogodišnje i ljetne? Cjelogodišnje su sigurnije a ljetnje duže traju? Uglavnom ima li neko savjet, kvalitetna marka kvalitetne gume a opet ne preskupo, oko nekih 600 kn po gumi? moze i vise ako vridi vise I šta su one oznake 91H 91V 91W o.O sta vise gledam manje znam ![]() Vozim normalno Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 19.02.2016. u 19:56. |
|
|
|
![]() |
|
|