|
|||||||||||
|
|
#19832 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Zelio bih bas bijele H7. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19833 |
|
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Svakako bi ti preporučio Sportlight onda. One baš daju taj bijeli efekt kad gledaš u far(staneš ispred njega), ja imam LED DRL i baš su se odlično uklopile, usudim se reć da su iste boje kad se gleda auto odnaprijed.
|
|
|
#19834 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#19838 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#19839 |
|
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Slike ne mogu toliko dočarati bijelu boju. Možeš imati dummy mobitel i ograničene mogućnosti. Recimo, u vožnji često putujem između krumpirowagena (Golf MK6) i Polom. Na Polu imam Bosch H7 žarulje i na krumpirowagenu Osram NB Unlimited pa osjeti se velika razlika u vožnji. Osramove daju više svijetla a i sasvim bijele. Osramove imam znatno više od godinu i pol. (bilo je i priče da nekome prekratko traju) DLR dnevna svijetla (to su kombo između dnevne i duga svjetla 15/55W) su također tvornički Osram H15 (skupe su kao sam vrag)
__________________ |
|
|
|
|
|
#19840 |
|
freak
|
Ne može se nikako preko slike dobiti dojam boje, pogotov svjetla. Ja sam na prošloj Astri G prvo stavio NB Unlimited(160kn par platio) i kad su izgorile(tj jedna je za 10 mj izgorila ) uzeo ove GE Sportlight i od onda samo njih, duplo su jeftinije a nisam primjetio skoro pa nikakvu razliku između njih i NB, a pogotovo ne u boji. Imao sam nove novcate original farove na autu(H7)Mogao bi isprobati sada na Astri J kad ove izgore staviti NB pa vidjeti kako će biti.
|
|
|
#19841 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zašto toliko tupite o tom nightbrakeru a niste čovjeka ni pitali dal mu treba puno svijetla? Da ne živim u Zgu onda bi razmišljao o njima, ovako nema potrebe da ih kupim, tam di fali svijetla upalim duga/maglenke i dobro.
|
|
|
#19843 | |
|
freak
|
Citiraj:
Ja za cijenu NB-a (zapravo još i jeftinije) imam 4xH7 Sportlight(duga i kratka), pa kad sam na otvorenoj upalim duga i imam dan ispred sebe ![]()
|
|
|
|
#19845 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja imam i upalio sam ih dva puta, jednom da vidim kak cesta izgleda s njima i jednom kad sam debilu koji po gradu vozi sa maglenkama upalio sva prednja svijetla koja imam na autu ![]() P.S. ovo zadnje se mozda vise puta dogodilo ![]() Ja sam isto u potrazi za zaruljama, NB necu, zelim nesto tipa philips longlife al H11 je uzas za nac. Cak bi mozda i probao neke bijelije kaj ste pricali...
|
|
|
#19847 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Malo debilizma.. Bio danas Megane u KIA servisu na pregledu i ipak ima manje stete.. Razvaljen je donja plasticna zastita motora.. Popravak oko 700kn sa u ugradnjom. Danas naruceno u subotu bu gore. Ostalo je ok. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 17.02.2016. u 00:35. |
|
|
|
|
|
#19848 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
kako se ponašaju te sportlight po kiši ? trebam nešto za kia sportage sa lećom u faru klasićna h7 žarulja koma po noći kad je kišovito, a opet nebi htio da zaslijepim kontra stranu.. sportlight je koja firma marka ? nisam uspio ulovit gdje je to tko napisao |
|
|
|
|
|
#19851 |
|
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ni ja nisam njima bio oduševljen. brzo su izgubile tu intenzivno bijelu svjetlost. Ali.... dok su trajale, svaki znak se tako kristalno nazirao, voznja po mraku / kisi itd. je bila gust. Iskreno, jedino što me smeta kod drugih u prometu, a da se tiče svjetala, su visoko podignuti snopovi. Tuče meni u ogledala i oči, a on ne obasjava cestu ni pol posto. ![]() |
|
|
|
|
|
#19852 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
pričali ste o lampicama eto meni neki dan obje DRL krepale, ko za inat zamjenske ne postoje, jedna nova 260kn u dućanu, puta dva jel http://www.original-genuine-spare-pa...citroen%29.htm evo ih http://i.imgur.com/jv7I4Rc.jpg ko suvenir ih mogu staviti, nadam se da se neće sad ubrzo pokvarit jer više ne kupujem ![]() BTW. ako trebate neki original dio za auto, gotovo sve mogu nabavit po nadam se povoljnijim cijenama, javite mi part number ili kataloški broj na PM i vidit ćemo, ove lampice su svugdje skoro 300kn, ja sam ih ispod 200 dobio
|
|
|
#19856 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
|
|
|
|
|
#19857 | |
|
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19859 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Trebaju ubaciti onaj Saabov prekidač za noćnu vožnju. Rukavice su bile must have u doba bakelitnih i prvih plastičnih volana, sad je bezveze. Ja mislim da oni to namjerno. Majke mi. Ono, "vidi vozim Priusa", to ne možeš zamijeniti s nečim drugim.
|
|
|
|
#19860 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Citiraj:
Iako se slažem da su osramove bolje ne možeš usporediti sjenila na mk6 i polu. Golf ima daleko bolja sjenila i svijetliti ce bolje sa istim žaruljama. Imam jettu i polo, 2008 oboje, i jetta puno bolje osvjetljuje cestu a oboje imaju osram nb |
|
|
|
|
![]() |
|
|