|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Čudan problem s USB uređajima?
Jedno vrijeme sam držao USB na 250Mhz zbog miša ali nekad mi,1-2 puta tjedno najednom crkne usb miš i usb adsl modem,ne svijetle lampice,miš ne radi,ništa...Onda sam spustio USB na 125(default) i radilo je tjedan dana bez problema i prije 10 min mi se to opet desilo:confused: Onda stisnem power button,namješteno mi je da ta gasi komp ali dođe do onog logoff screena,što li je to več i tu stoji,onda ga moram na dugme gasit.Da li netko zna u čemu bi mogao biti problem,da možda probam staviti od nekog original usbsys. file pa probam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne kužim uopće šta radiš... Kakvih 250 i 125 MHz?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Fakat je uspel zbuniti i mene skup s vama i sebe. Kaj moreš overclockirati USB? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Ja ni nemam tu usbsys datoteku. :confused: Kak se točno zove?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
mislim da je hidden pa uključi ono da ti pokazuje hidden files. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Evo je. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 22.02.2006. u 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|