|
![]() |
#1 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Izbor najtiseg 8cm venta...
... ako netko ima volje poredat ova 4 komada od najglasnijeg prema najtisem ili jednostavno rec koji je najtisi (a da ipak ima neki pristojni protok) ![]() Ventilator Arctic Fan 3 TC, 80mm Ventilator Arctic Fan 3, 80mm Ventilator Arctic Fan Pro TC, 80mm, 10-23dB Ventilator,sharkoon,ledfanluminous,tc,80mm,plavi Znam da ovi TC imaju varijabilni broj okretaja, ali npr. treci po redu se vrti skroz do 2500 rpm-a, to mi se cini malo bucno... Treba mi vent za ispuh, slozio sam prakticki necujnu kantu sa Taganom i-Xeye pa ne zelim da mi ispuh narusi tisinu... misljenja? Neka druga (ne preko 60kn) preporuka? Zahvaljujem i zivli! ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Preporuka: Sharkoon Silent Eagle 8.9db za cca. 62 kn u Linksu ili 59 kn u Bingu. Vrti se na 1000 RPM-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Žicaj trekića da ti proda jedan panaflo ![]() Ako već hočeš sharkoona uzmi SE2000 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-------
|
Pa dobro, more i toga (SE2000), ali onda mu se buka poveća za cca. 10db. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Uvijek ga se može smanjit ali 19db je skoro pa nečujno(Fleks tiho budi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-------
|
Znam ja da nema protoka bez buke. Vidiš da je lepo napisal da je složil skoro nečujan komp i da ne bi htel da mu neki glasni vent ometa tu tišinu. Zato sam napisal da je skoro 10db bučniji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Znam da mi je neko reko da je ovaj AC 3 bez TC-a jako dobar vent, jako puse a i tih je...samo kaj mislim da je jedini problem kaj se moze staviti samo na ispuh...mislim moze i upuhivat al ce viriti van kucista puno (ako govorim uopce o modelu kojeg sam ja vidil:confused ![]()
![]() |
#10 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]() AC-ovi tvrde da bas taj patent daje cooleru tisinu ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da, samo kaj ti to ovisi o njemu, dal ce ga spustiti na soma okretaja...kaj ak mu je senzor lud i pici ga na max? Bolje ti njega sam spojis na 5 ili 7 V iako ne znam zakej jer je i na 12 V necujan...
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Zemi si AC-a bez TC-a i spoji ga na potenciometar, kad ne delas nis zahtjevno opicis ga na minimum, i kad ti treba samo ga nafrljis a najcesce nam treba bas onda kad tak i onak frcaju meci na sve strane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
Glacialtech Silent Blade BLACK, 80x80x25mm, 9dBA Glacialtech Silent Blade proziran BLUE, 80x80x25mm, 9dBA Gledam na Glacial web-u pa ih ima u 2 izvedbe: Entering Bearing DC FAN 2-Balls Bearing DC FAN Sta je bolje? Ovi se vrte na 1700rpm, a protok je tu negdje sa AC-om :confused: ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
AC fan 3 TC je tih kad se vrti na malom broju okretaja i protoka nema, na 12V je UŽAS, dere se al i puše. Iz njega se siplati izvati lopatice i stavit na neki drugi sleeve bearong vent. No u cjeloj priči ste zaboravili Glacial Tech Silent Blade 80mm. 26kn , fino pušu i ok po tišini. Ve-mil
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja imam 3 x Arcic Fan Pro TC. Jedan je s prednje strane, vrti se na nekih 1500 rpm, hladi diskove, a druga dva su straga na nekih 1000 rpm i mogu reći da su jako tihi i dobri za svoju cijenu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|