|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
printer problem
imam epsonov inkjet printer i izgleda da mi se boja stvrdnula i da se zastopala glava. sta da radim, dali to mogu sam popraviti ili moram furat u servis? i koliko bi to otprilike kostalo? thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
nemoj uzet zdravo za gotovo al epsoni imaju fixnu glavu (znači nemože se mjenjat) a i čuo sam da je popravak ko novi printer- neisplativo... kaj si koristio ne orginal boju da ti se stvrdnula? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
koristio sam original boju al ga nisam jako dugo koristio. ovo dvije godine. znaci nema spasa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
jedino što možeš probat uzet 100% alkohol i ubit ga u njemu, nemoj odustat nakon prvog pokušaja.....i nije garancija da će radit....što se tiće boja neznam da ćeš njih uspit spasit.....možeš probat isto ali pazi da ne razmažeš boju......pravocrtno gibanje po dužini spreminka (mislim donje strane ![]() srtetno.......meni je upalilo na tetkinom stroju....ali je stajao puuuuno kraće nego tvoj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|