|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Koju jeftinu s478 ploču kupit?
Slažem komp za ured, već imam 2.4 Northwood, pa bi uzeo još neku jeftinu ploču. Vidio sam da u ve-milu imaju više jeftinih ploča ali sa nekim starijim chipsetovima, pa me zanima šta bi se isplatilo uzet?
![]() |
#2 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Kolko jeftina, mora biti određeni dućan i treba li imati recimo integriranu grafičku?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja ti mogu prodati svoju p4b533-x Dobra overclockerica,neoštećena, 2 DDR400 utora,3PCI,AGP 4X (AGP 8X grafičke rade bez problema),10/100 Mb lan,male dimenzije,Intel i845PE chipset. Samo još moram garanciju provjeriti.Misli da još vrijedi godinu dana
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Re: Koju jeftinu s478 ploču kupit?
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Ova Asusica koja ti je ponuđena je solidna kupovina. Ako kojim slučajem još gledaš dalje imaš u Ve-Milu recimo Gigabyticu: Gigabyte 8S655FXL - 407,61 (2g.g.) - SiS chipset koji za Intel stvarno nisu loši, za uredski rad dušu dalo ![]()
![]() |
#7 | |
Premium moderator
|
Citiraj:
![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 11.10.2005. u 10:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
moze se bez beda mjerit sa skupljim plocama sto se tice clocka. po meni je to best buy. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
|
Citiraj:
sa intelovim 875 chupsetom e nemoze mjerit, ipak e to malo napredniji chipset od ovog. ploca je zakon za clock.svoj proc sam digo na 4ghz, skoro 4200 uz samo malo povecanje voltaze (5%-to je zbog biosa,u postocima,nemozes drukcije no svejedno je dobro). ploca ima agp/pci lock,cpu fsb ide do 350, ima voltaze za ram,cpu,agp.jedino sto joj jos fali su latencije rama no kod intela to bas neigra veliku ulogu. mislim da se cak da nac to preko nekog skrivenog menija,neznam sta se tocno treba stisnut u biosu da bi se doslo do toga. sve u svemu, za te pare ja mislim da nema bolje ploce, btw jos ima i dual chanell. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium moderator
|
Pa nije ni ova p4b533-X loša,da loša ploča je super. Imam ju godinu dana i prošla je sve oblike torture. 18h MemBurn ina 18h CpuBurn ina 5h uzastopnog ponavljanja 3D Marka 05 2h ponavljanja PC Marka 05 3 puta zaredom benchmarkana sa Hot Cpu testerom (Nešto kao Cpu i Mem burn zajedno 1h) OC-ao proc do 4.1 GHz,sa asinkronom brzinom memorije i FSB-a (imam neku šrot memu pa ne znam koliko bi izdržala),također ima AGP/PCI lock,Cpu overvoltage (BIOS sam procjenjuje koliko će povisiti volažu,dosad stabilna metoda),DDR overvoltage,AGP overvoltage,CPU Parameter Recall,Crash Free BIOS2 i podržava HT ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
Citiraj:
e da,mozes mjenjat brzinu agp-a i pci-a po zelji. ima jos puno tog no nema veze. btw, nisa, reko da je ta asusova ploca losa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium moderator
|
I defended Asuses honour ![]() ![]() Mislio sam reći kako su sis i Intel chipseti ravnopravni (dobro to si i ti rekao) kod ovakvih ploča i nema nekakve velike razlike u preformansama.Dobro tvoja ima dual-channel,al opet moja podnosi memorije različitih latencija,proizvođaća i čak je dosta brza u igrama,benchevima ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ako te zanima imam ja jednu EPOX 4PDA5+ i865 čipset za prodati... korištena možda jedno tjdean dana sa garancijom.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|