|
![]() |
#5371 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ono price, super silent, necujno, prakticki kao da ne radi.... ja ne znam onda jesam ja lud ili sto. I to pricaju kad je eco mode off, znaci kada radi vent. mislim vise se to sve ofrlje testira i rade reviewi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5372 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
Citao sam da se taj vent pali tek kod sistema sa dvije grafe kad je na ECO modu, znaci napajanje je jako izdrzljivo i daje debelo iznad tih pisanih 750w, i dobro je napravljeno tako da se moze i pasivno jako dobro hladiti, jer je ona straznja strana kod napajanja dobro napravljena i toplina lako izlazi kroz onu mrezicu. Ja sam jucer tokom gejminga stavljao ruku iza napajanja, znaci nikakva toplina uopce nije izlazila van, stavim ruku na samo napajanje unutar kucista ono hladno, znaci napajanje se nije uopce opteretilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5373 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Isto primjetio jucer, i pitam kolegu Sphere ko mu je sastavljo komp ( Pocetnu konfu ) kaze on u ADM-u, onda si promislio u glavi valjda imaju tamo nekog ko zna stavit rame, vjerovatno je pogledao u knjizicu od ploce ( jer sam vido ploce koje imaju tak RAM napravljen, rijetke ali su bile ) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5374 |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
Taj komp je bio kupljen 2013 kod njih, i odma sam reko da mi ga sloze i posalju kad sam odabrao komponente, od tada sam promjenio apsolutno sve osim maticne i procesora, eto u utorak sam stavio i novo kuciste i napajanje sa ravkanom, tako da ja rame nisam ni gledao ni dirao jer sam mislio da je to tako kad su ovi iz ADM-a to sastavljali, valjda oni znaju sta rade(tako sam mislio). Uglavnom ram je zamjenjen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5375 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Seasonic SS-450 je bešumno skoro pa skroz tko traži takvo nešto, kažem "skoro bešumno" da me ne napadne neko ko će reć da pričam gluposti jer se ne radi o modelu bez ventilatora ![]()
![]() |
#5377 |
Premium
Datum registracije: Jan 2014
|
jedno padobransko pitanje u vezi dual channela, isto sam uzeo komp u adm-u i idem vidjet rame, imam 2x2gb ko što piše, stavljeni su jedan kraj drugog ali su bracketi iste boje, znači 2xplavi i 2x bijeli. rami su obadva u bijelom. to je ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5380 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#5385 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Kejbljving job!
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5387 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#5388 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Evo,poslao Armora u mirovinu nakon 10+ godina... ![]() Sljedeca zrtva je Fractal Define R4 Black Pearl,bez prozora,jel gdje stoji ga nitko nece vidit ![]() Pa,evo malo slikica... Armor se oprasta ![]() Pogled na iznutrice Prazni Fractal Skidanje folije.... ![]() Komponente Pogled iza Pogled od naprijed Door open Skoro gotov Gotov,mracnija slika malo.. Gotov,svjetlija slika ![]() Eto... Uglavnom,jako sam zadovoljan.. Da sad pisem o kucistu nema smisla,jel se manje vise sve vec zna ![]() ![]()
![]() |
#5389 |
Premium
|
Super da ![]() Jako dobro izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5390 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Lajkam, pogotovo jer imamo isti model (doduše Titanium Grey + plexi) ![]() BTW U mene je na dno stavljen 12cm vent za usis "bikoz" grafička, njegov R2 14cm vent je otraga ispuh, a naprid R2 za usis. Pitanje je koliko ovaj tvoj donji vent ohladi te diskove, s obzirom na orijentaciju HDD "kejđa"? Inače dobar "kejbl job" ![]() Do lita planiram nabavit 2x14cm ventove (neke ispod 1200rpm) + filter za prašinu za vrh kejsa
![]() |
#5393 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#5394 |
Premium
|
@glazz Ova grafa visi previse, mislim da si ju previsoko zaserafio, nebi smjela toliko visit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5396 | |
Premium
|
Citiraj:
A mislim da je diskovima i vise nego dovoljno,s obzirom da je jedan torrent disk ovaj Green od 2TB,na drugom stoji GTA5 (stvarno,na 500 GB disku 1 igra i nist vise...),tako da ce u skoroj buducnosti i taj od 500 van,samo da skupim za SSD od 240 ![]() ![]() Thx,nova ploca je sjela u meduvremenu pa sad je i jos bolje,no nisam slikao,a meni ce gornji ostat zatvoreni,zbog sto manje buke ![]() Jedini plan je uzet 14cm (isto neke do 1200) za ispuh umjesto F12 arctica koji je trenutno
![]() |
![]() |
#5397 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Na tvom bi mistu testira HDD temp bez tog donjeg prednjeg za usis, zimi ne triba sigurno osim ako ne ložiš za 30C u sobi, a liti provjeri temp. za svaki slučaj. Kavez mu ionako blokira protok zraka s obzirom na orijentaciju. Radije njega iskoristi jer ima 14cm umisto tog AC F12. U mene je doduše samo 1 HDD i temp su uredne (single platter disk) od 320gb ![]()
![]() |
#5398 |
Premium
|
![]() |
#5399 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ima na forumu u nekom threadu baš vezano za te temperature diskova. Bila je neka statistika o diskovima i najdugovječniji su bili oni koji su imali radnu temperaturu oko cca 40 stupnjeva C. Tako da niske temperature na diskovima i nisu baš dobra stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|