|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2016
|
PC nece da se pokrene.. !?
Pozdrav svima, novi sam clan ovde pa eto da se pozalim na svoj problem u nadi da mi neko moze pomoci.. problem je sledeci: Skidao sam grafiku da procistim cooler od prasine jer je lose radio i bio jako bucan,rastavio cooler od grafike ocistio ga od prasine i zamenio termalnu pastu koja ide izmedju coolera i chip-a. I kada sam sve to lepo vratio na mesto , PC se pokrene ali nema nikakve slike na monitoru. Da li je to znak da je grafika otkazala? Pokusavao da povezem nekoliko puta, i uvek je ista situacija. I jos jedna stvar, od tog trenutka PC se vise ne pali na power dugme,vec se startuje cim povezem kabal za napajanje ili ukljucim dugme na napajanju,a power dugme uopste ne reaguje, nece ni da se ugasi.. da li mozda neko zna u cemu je problem? Hvala unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
izvadi graficku i probaj bez nje upaliti. mozda je napajanje pri kraju. napisi koje komponente imas |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2016
|
Pokusao sam i bez grafike i isto se desava. Konfiguracija nije vrhunska, ali mogla je da radi jos koji dan.. ploca je gigabyte , procesor x2 amd athlon 5200+ 2.7ghz takt, 4gb ram ddr2 800mhz, grafika 512mb ddr3 ati radeon 4670 hd, hdd 2x500 gb |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|