|
![]() |
#18603 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Tehnicki ne stize. Stic ce kad ju krenu proizvodit. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18605 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18608 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Xiaomi Yi treba petljanja po firmwareu da bi radila kao dashcam, a i previše je uočljiva. Nije joj ni kvaliteta videa nešto specijalno. Ova s linka gore izgleda obečavajuće. Za dashcam je bitno da ima loop snimanje, da može samo snimati preko starih snimki i da može zaštićivati bitni video. Ovaj B40 gore ima veliku tipku i kad se stisne, šalta trenutni video u zaštićeni folder, tako da bitne situacije uvijek ostanu spremljene.
![]() |
#18609 |
Xulos :)
|
http://www.index.hr/auto/clanak/roll...ja/862321.aspx Kako mocno izgleda, uzmes ovo i iphone golden rose : win-win ![]()
![]() |
#18610 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ljudi su popizdili skroz naskroz sa ovim prolazenjima kroz crveno. Upali mi se zeleno i par sekundi nakon toga prolaze jos dvojica sa 60km/h ispred mene. Ko tu koga?! Jedno jedino slobodno mjesto u garaži: http://i.imgur.com/2LKS6Ru.jpg Psihološka granica je probijena: http://i.imgur.com/q4nkTnm.png Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 15.12.2015. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18617 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Jesi viđao možda ova kola u prolazu? Ako si već na tom djelu ili sl. Samo me zanima jel u normalnom voznom stanju i imal šiber. ![]() Baš mi se ne gubi jedan dan i 100-200 kuna da bih pogledao ovo prije nego se raspitam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18618 |
The mighty pirate
|
![]() |
#18619 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18620 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: bertone. 17.12.2015. u 15:31. Razlog: tipfeleri :( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18622 |
The mighty pirate
|
Ne mogu točno procijeniti gdje je to na Trešnjevci. Prvo mi je izgledalo kao da je negdje oko parka, ali nije. Ako ga negdje vidim, pogledam. Blizu mene ima jedna, ali stoji dugo bez tablica, druga se dezintegrirala od stajanja i nedavno su je maknuli, a treća je tip-top i vozi se svaki dan.
![]() |
#18624 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
To bi bila ta ![]() https://www.google.hr/maps/@45.80136...8i6656!6m1!1e1 .. i ima šiber i malo se pomakni naprijed/natrag pa vidiš i registraciju jer su je loše maskirali (stani negdje malo prije prednjeg branika s bočne strane pa u koso) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18625 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
aaa crx ![]() treba otici na honda fan club na fejsu i pitat za tu hondu..uvijek se tak radi ![]()
![]() |
#18626 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Šta koga zanima oko toga auta ? Obzirom da mi je to na 200m, za vikend odem pogledati dok je dan, a ako nekoga i nađem mogu zvrcnuti na telefon. BTW tablica se vidi u oglasu ![]()
![]() |
#18628 |
Glazba, auti, itd :D
Datum registracije: Dec 2011
|
još jedan japaner na cesti ![]()
![]() |
#18629 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
I tako, nije meni vrag dao mira i na nagovor frenda učinih nezamislivo; kupih francuza, da njime zamijenim Das Auto (Golf 3 TDI). Impulzivno. Megane 3 2011 dizlo. "Fabrique Belgique", što bi rekao Delboy. Istinski narodni auto. Cijena koja se ne može odbiti, fino opremljen, malo troši, fino ide (za moj pojam naravno - tu negdje ko Golf 3 TDI 90KS kad je bio novi), plastik fantastik škripavac i sve ostalo što čovjek očekuje od francoisa. Uključujući i sloj smole od nikotina svuda po autu, što nisam očekivao. Baš sam zahvalan prethodnom vlasniku na tome, pluća mu se zasušila. E sad, to je manje više sanirano, ali ostao mi je problem navigacije i kompletne multimedije na nizozemskom jeziku. Ne kužim ga skoro ništa i ne mogu promijeniti jezik. Vidim popis jezika, i kad odaberem neki napiše mi ovo; ![]() Google translate: Može li se to uopće promijeniti? Ima tko iskustva? Na Renaultovim stranicama svaki link vodi na kupovinu novih karti...Mene to ne zanima. Ja samo hoću menu na nekom ljudskom jeziku. Ingliš. Dojč. Kroejšn. Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 17.12.2015. u 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|