|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2014
|
Bnet i Ping
Bok svima, experti molim pomoć ![]() Korisnik sa Bnet internet paketa 20/5 znači bez tel i tv-a. Imam ps4 te sam primjetio lag u igri te znam da to može biti samo do pinga...ps4 mi je u dmz mode-svi portovi otvoreni te mi sama igra obilježi vezu kao "open" Testirao sam ping te je ogroman u usporedbi sa drugim providerima, frendovi su testirali pomoću pingtest.net iste servere te je njima duplo manji...nekad mi ping zna biti i veći pogotovo tokom dana a jitter bude ogroman... U bnetu kažu da je sve kod mene ok, super signal bla bla te nemaju mogućnost profila za manji ping. Bio je i tehničar ali on nezna što bi napravio... Inače iskon ima mogućnost postavke profila "high latency" za manji ping ako nemate tv. Zna li tko kako dobiti manji ping preko bneta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Nitko na ovom forumu mi ne može dati savjet vezano za moj upit!? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Nesto tu ne stima, ja sam isto na bnetu, i ovaj prvi server koji si stavio u becu - kod mene je ping 22ms. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Pa ja znam da ne stima zato sam se ovdje obratio jer me bnet tehnicka podrska konstantno otkanta kao sve je ok mi tu nista ne mozemo. Mozes li mi poslati svoj screenshot i otprilike odakle pingas tako da im mogu poslati... Neznam kako da im objasnim da ovo kod mene nije u redu. Pingaj sa mreznim kabelom na kompu ako nije problem. Thnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |