|
![]() |
#1 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
iBook G4 nema znakova života
Dakle imam na popravku jedan iBook G4 laptop, vlasnica kaže da se samo odjednom ugasio i više se nije htio upalit te ga nije palila kaže jedan dan i nakon tog dana je rekla kao ide ga probat upalit možda proradi i ono on se upali i onda je opet valjda jedno vrijeme tako u krug se isto dešavalo dok jedan dan nije skroz crko. Malo guglao o tim ibook-ovima pa sam našo da njima zna otić taj čip neki na ploči tj. da je u cijeloj toj G4 seriji loše zalemljen na ploči pa sam probao pojačat malo lem na čipu i odradio to kako treba no i dalje ništa. Da li netko možda ima iskustva kakvih sa tim iBook-ovima da zna možda šta često rikava na njima pa da još eventualno pogledam ili da jednostavno zaboravim na taj laptop i nek ode u vječna lovišta. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 29.11.2015. u 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
1
|
itko ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
1
|
I po meni odavno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nisi uspio naći i otkloniti kvar. Ako joj je toliko stalo do tog Maca, nego ga pošalje u servis pa kad dođe računčić od par k kn, onda će razmisliti koliko joj je drag.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|