|
![]() |
#18303 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#18304 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
DIjelove možeš i sam nabaviti, možda neki posust riješiš ko npr kod Tokića, Auto KReše itd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18306 | |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: karabaja. 30.11.2015. u 02:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18307 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
To i logika ljudi da iz unutrasnje trake rotora izlaze na vanjsku traku izlaza. Cesto preventivno lupim po kocnici i uglavnom se desi tak nesto. Ne kuzim zakaj nisu iscrtali trake tak da ak uđeš sa vanjske moraš izać na sljedećem izlazu, a ak uđeš sa unutarnje trake da možeš kružit koliko hoćeš. I uopce nema mogucnosti da se sudaris s nekim (izuzev lose prikljucivanje na rotor). Recimo ovdje: https://goo.gl/maps/a5PAZFWEcho Popizdim kad idem Drzicevom prema sjeveru, a sa Radnicke ljudi stvore tri pa cak i cetiri trake iz jedne za prikljucenje na Drzicevu. Gledam i ne vjerujem. Tak i obicno kad bijele Bembure sa krunicom oko retrovizora propizde kraj cijele kolone i na noz se ubace na celo kolone ili blokiraju traku dok ih netko ne pusti. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 30.11.2015. u 02:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18308 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18309 |
Premium
Datum registracije: Sep 2014
|
Staklopastika i karbon kao krava i balet, ali nema veze. ![]() ![]() I dalje me zanima tko bi baratao s tim. I je li itko zna, kad smo već kod toga, koja bi razlika u težini bila između karbona i stakloplastike? Za isti predmet, naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18310 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Zato što su nakon izgradnje rotora kod King-Crossa na Škorpikovoj (gdje su na prvu iscrtali trake na rotoru) i svakodnevnih 10-15 prometnih nesreća malo sjeli i razmislili pa su u ipak prihvatili savjete stručnjaka za promet i odlučili (prvo tamo, na Škorpikovoj, a kasnije i drugdje) primijeniti francuski (Pariški) model rotora bez voznih traka i pokazalo se da je broj prometnih odjednom ne prepolovljen već drastično smanjen tako da se sad tamo dogodi možda 5 prometnih mjesečno (i to najčešće likovi s previše promila zajašu onaj travnati otok na sredini). |
![]() |
![]() |
![]() |
#18311 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18313 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
mislim da ćeš se brzo ohladiti... http://www.carsdirect.com/aftermarke...n-fiber-wheels |
![]() |
![]() |
![]() |
#18314 |
Premium
|
Nisam se ni zagrijao. ![]() Ne znam disi ovo iskopao, ali fora. Mene je samo zanimalo bavi li se itko s tim u HR, čisto radi znatiželje... Ne radi toga da sebi idem nešto raditi jer znam da je skupo. Btw, mislim da novi mustang ima felge od karbona. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18315 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Jedini Mustang koji ima karbonske naplatke je Shelby GT350R (najskuplji model).
![]() |
![]() |
#18316 |
Premium
|
Nakon pregovora s tobom? Ili to govoriš općenito? Znam da je karbon skup, pa nisam ništa ni mislio raditi, samo sam se raspitivao. Da, tako je, Shelby ima, ostali početni modeli nemaju, pogrešno sam se izrazio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18319 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#18320 |
Premium
|
Aha, znači ima. Board Guardian bih rekao da na njih misliš? ![]() E da, još jedno pitanje, jel zna netko koliko bi stakloplastika bila teža od karbona na istoj površini? Ne znam, nek je hauba 5 kila, a staklo onda? 7? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18321 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Board guardian je u Stupniku ak se dobro sjećam i dobar je (ima finu glodalicu za alate i kalupe). Ima i u Novom Čiču (ili starom ?) onaj MAC koji je radio za BMW motore karbonske dijelove. Računajte da je kvadratni metar karbona oko 25-35€ minimum (barem je bilo tako prije 8 godina ![]()
![]() |
#18323 |
Moderator
|
Pardon, prije 5 godina. Tad sam bio u Board Guardianu u cijene su bile za njega ![]() Razlike u gustoći skoro pa i nema između stakloplastike i karbona, barem kad smo mi delali dole na brodovima.
![]() |
#18324 |
Premium
|
Znači kod njega se čak može i naručiti sve da bi recimo radio home made something od karbona? Vjerojatno je i zato malo skuplje kad mora i na tom dijelu zaraditi. ![]() Aha, a cijena? Misliš da ima neke razlike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18325 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo malo izrade karbonskih felgi ![]() https://www.youtube.com/watch?v=PGGiuaQwcd8 I evo izrada ostalih dijelova, epizoda 1 od 9 https://www.youtube.com/watch?v=504I_hJDFck |
![]() |
![]() |
![]() |
#18326 |
Moderator
|
![]() |
#18327 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18328 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18330 |
Premium
|
Ok, nema jer su krenuli sa limuzinom, iza nje dolazi HB, onda i karavan U Italiji spominu početne cifre od 12500 ojra i to s dovoljnom opremom, limuzina ima par centimetara preko 4.5 metara ;alo se Fiat sposrao, rekao je da odustaje od kompakt klase, da će raditi samo izvedenice 500-tke. A sad opet rade kompakta. Mislim da bi karavan mogao biti ok, u limuzinu su stavili samo ova dva motora, iako su pričali i o t-jetima, al limuzina je trebala biti neka "budget" verzija, dok HB i karavan s nešto kvalitetnijim materijalima i nešto većom cifrom |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|